2009. május 27., szerda

Dido Designs - CT member

Egy újabb titok lepleződik most le. Mostanában annyi titkot kellett magamban tartanom! Nem vagyok az a titoktartós típus, úgyhogy különösen nehezemre esett. Ráadásul eddig!!!

Szóval Didó egy-két hete felkért, hogy legyek tagja az újonnan induló csapatának. Hihetetlen büszkeséggel tölt el ez, hiszen ő az egyik legnagyobb kedvencem. Fantasztikus munkája ösztönző bárki számára, és nagyon örülök, hogy végre ő is a dizájnerek közé került. Vele örülök! Köszönöm, Didó!!!

Ja, és hajrá Lányok! Talán már láttátok Didó blogjain a CT felhívást.

*******************************

One of my favorite scrappers, Dido has a big debut as designer at After5 Designs. I am one of her CT member :) and I am very proud of it. Thanks, Dido!!!

If you want to be CT member for Dido Designs:

2009. május 19., kedd

PureScrap - Template #5

Teljesen elfeledkeztem ennek a bejegyzéséről. Mondjuk, nem csodálkozom rajta, mert nagyon sok új van körülöttem, amit meg kell szoknom. Sok a teendő is ;)

Az oldalt PureScrap legutolsó sablonjával készítettem. Nagyon megtetszett... már korábban. Igazán jó kis darab. Mondjuk, a képem témája kevésbé aktuális, de ehhez valami nagy kép kellett. Ez a panoráma pedig megérte, hogy oldalba foglaljam.

**************************

My LO was made with the newest template by PureScrap. I like it very much :) I know, it is not autumn, but I wanted a big picture to my LO.

PureScrap - Template #5
Rainbow - Enchanting Forest (freebie)

2009. május 17., vasárnap

Valarie Ostrom - Happiness (coming soon)

Nagyon jó ez a kicsi kit. Rögtön megtetszettek a színei. Kicsit talán élénk nekem, de fehérrel kombinálva, csinos kis oldalakat lehet összehozni. Az idézet nagyon tetszett, bár kár, hogy a fehér szöveget nem tudom megváltoztatni, így fehéren kicsit nehézkesen látszik :(

Íme két változat, mivel nem tudtam eldönteni, melyik a nyerő :)

*******************************
I like this little kit. Its colours are a bit vivid for me, but I combined with white, so its perfect :) I made 2 (inverse) LOs:



2009. május 16., szombat

Scrapbook.hu - Anyák napi kihívás

Talán észrevettétek, hogy meghosszabbították az Anyák napi kihívás határidejét, így május 24. 20 óráig!!! Tehát még nem késő, készítsetek oldalakat Rainbow vagy Krisssz csodás készleteivel!

Íme az enyém:

Krisssz - Anyák napja
Rainbow - Anya
PaisleePress - PressPlate No.17 (template)

I'm gonna tell mommy!!! by Karyn

Halihó! Először is van blinkiem, ami - mint látható - nem is blinkie :) Most mindenhol minden villog, úgyhogy a statikus dolgokra talán jobban odafigyelnek.

Másodszor pedig megmutatom azt a két oldalt, amit Karyn "I'm gonna tell mommy!!!" készletével csináltam. Egyébként a készlet májusban INGYENESEN letölthető a Digishoptalk boltjából ;) Meglepiként pedig egy újabb freebie QP csak a legszuperebb anyukáknak ;)

*************************************

I show you 2 LOs made with Karyn's kit "I'm gonna tell mommy!!!", which is available at Digishoptalk FREE in May ;) As surprise I created you a freebie QP only for the best moms of the world ;)




A freebie és a letöltési link már nem él. 
Sorry, the freebie and the download link is no longer available.

2009. május 15., péntek

Vendég Kreatív Csapattag lettem!!! - Guest CT member

Most olvastam Sabee bejegyzését, úgyhogy rögtön le is nyúltam a címet :P

Hát igen, szörnyű volt ez az egy hét. Nem mondhattuk el senkinek, amit legszívesebben széles e világban szétkürtöltünk volna. Fantasztikus érzés volt, ráadásul a legszuperebb napom csillogó koronájaként tündökölt. Hihetetlen megtiszteltetés, hogy a SCRAPBOOK.HU Kreatív Csapata - élén Bestievel és Gigivel - méltónak talált bennünket erre a posztra. Köszönetemet szavakkal nem lehet kifejezni. Repdesek, szárnyalok és vigyorgok :) Büszke vagyok, hogy tagja lehetek ennek a fantasztikus csapatnak, és tevőlegesen is hozzájárulhatok ahhoz, hogy másnak is igazi kuckójává (otthonává) váljon ez a hely.

***********************
From now on I am Guest CT member for SCRAPBOOK.HU, the best hungarian scrappage :) I love that page, I feel at home, that is my real nest :) I appreciate very well your opportunity. I'm overjoyed, happy, proud... Thanks!!!

2009. május 14., csütörtök

QUICKPAGE - Karyn

Karyn legújabb, "I'm gonna tell mommy!!!" készletéből készítettem egy gyorslapot (freebie).
A freebie quickpage from the newest kit "I'm gonna tell mommy!!!" by Karyn.


A freebie és a letöltési link már nem él. 
Sorry, the freebie and the download link is no longer available.

2009. május 12., kedd

Vendég CT tag / Guest CT member - PureScrap

Ugyebár, ebben a hónapban PureScrapnél vagyok vendégségben :) Nagyon szeretem ezt a letisztult, szinte már puritán stílust, ahol inkább a technikás elrendezéssel tud az ember szépet alkotni. Talán emiatt is vannak a PureScrapnél annyira klassz sablonok is ;) Most két piros oldalt mutatok nektek, amit legutóbb készítettem. Annyira erőteljesek ezek a színek! Először nagyon vadnak tűntek, de abszolút beleszerettem ebbe a készletbe! Szerintem, láttok még tőlem ezzel oldalakat...

Az első oldalt az előttem álló változások ihlették. Annyi JÓ dolog történt velem mostanában, annyi ÚJ vár rám a nyáron... Kicsit el is akartam mondani, meg nem is :) Say it with flowers ;)
(Kapható a scrapmalin.com-on)

**************************
I am guest CT member at PureScrap for this month. I like Valerie's style: it is sooo pure, so simple. Her new kit is really fantastic. First, the colours were a bit vivid and "colourful", but I fell in love with the kit. :)
(Available at scrapmalin.com)



És a készlet:

2009. május 11., hétfő

Örömmámor - Thrill of Joy

Azt hiszem, leginkább ezzel a szóval ragadható meg az az érzés, ami tegnap lefekvés előtt leginkább jellemzett. A tegnapi napomat csak szuperlatívuszokkal illethetem. Tényleg, szó nem írhatja le azt a frenetikus örömöt, amit éreztem. Annyi minden összejött! Mintha egyetlen napba sűrűsödött volna össze egy egész hétnyi szuper dolog. Szóval arra a bizonyos tortára egy hatalmas kupac hab került! Sorjában:

Tegnap zártuk a scrapbook hetet, ami már önmagában is fantasztikusan sikerült. Izgultam, ki lesz nálam a nyerő. Krisztának kedvezett a szerencse, és vártam, hogy jelentkezzen és megbeszéljük az ajándékát. Mert valami igazán jót szerettem volna neki ajánlani, aminek tényleg örül ő is (nemcsak én :D). Közben benéztem a fórumokra, kit hoznak ki győztesnek másnál. Délelőtt lévén még sehol semmi nem volt.

Aztán délután kaptam két levelet szinte egyszerre. Szombaton (!) beadtam két jelentkezést egy-egy CT-be, próba cseresznye-alapon. Pozitív választ kaptam mindenhol!!! Sőt... Úgyhogy innentől kezdve Karyn és Oopsie Daisy CT tagja vagyok :D Olyan boldog vagyok! Ráadásul Karynnál még freebieket is gyártanom kell! Szóval a fejlődés garantált - félek is!

Visszatérve a fórumra akkora meglepetés ért: Didó Osli mellett engem választott nyertesnek a Hullámozzunk kihíváson! Hatalmas elismerés ez nekem, hiszen nála nem a szerencse döntött. Büszke vagyok ezerrel!!! Ráadásul olyan fantasztikus nyereményt kaptunk: egy Dido Designs blogsablont!!! Köszönöm, Didó!

Ekkor jött egy újabb, sokknak is beillő dolog, amiről még nem beszélhetek. Azt hittem, nem lehet fokozni az érzést. Itt sikítoztam éjfél előtt, majdnem folytak a könnyeim... Ha nem lett volna a fülem, a szám már rég körbeérte volna a fejemet, de tényleg! Nem hiszitek, de lehetett fokozni az érzést! :D Rainbow-Katától kaptam egy levelet, hogy biza, nála is én lettem a befutó: két csudajó kreatív könyvecskét kapok ajándékba, plussz készít nekem (és csak nekem) 6 db saját szöveggel ellátott digibélyegzőt!!! Itt is köszönöm, Kata! Még pár napig gondolkodom, milyen feliratokat is szeretnék. :)

Esküszöm, örültem, hogy vége a napnak, mert ennél több örömet már nem lehet fizikailag elviselni! Persze aludni nem igazán tudtam! Utoljára ilyet szigorlat előtt éreztem :) Még az ÁV előtt sem volt ilyen gondom :P

Ma reggel pedig újabb levél tündökölt a postaládámban: újabb (igen, a 3.) CT tagság Valarie Ostromnál :) Mi ez, ha nem eufória???

*******************************************************

The hungarian scrapbook week finished yesterday and the hosts of challenges announced the winners. My winner was Kriszta, who gets a fantastic scrapbook kit.
The best of it: I won 2 times -- first at Didó and got an adorable blogtemplate of my choice from her designs :) second at Rainbow and my prizes are: 2 creative books !!! and 6 digital stamp from Rainbow. Thanks, girls! I love SCRAPBOOK.HU! :D
And the top it all: I have got 3 CT memberships!!!!!!!!!!!!! Thanks, Karyn, Oopsie Daisy and Valarie!

Scrapbook Napok - A nyertesem ajándéka

Krisztával egyeztettünk, úgyhogy az alább látható hagyományos scrapkészlet (Summer kit by Inspiration) lesz a jutalma. Remélem, csodaszép oldalakat készít majd vele. Nekem nagyon tetszik, mert igazi nyári hangulat árad belőle, ráadásul unisex :)


A készlet tartalmaz 6 háttérpapírt, 1 csomag die-cut címkét, 1 csomag 3D matricát, 1 csomag epoxy matricát és egy papír betűkészletet. Azt hiszem, ehhez már nem sok mindent kell vásárolni, hogy gyönyörű oldalakat készíts! ;)

2009. május 10., vasárnap

Scrapbook Napok - A NYERTES :)

"Véget ért a móka mára..." Na, kifújhatjuk magunkat, mert vége van az egy hetes "maratonnak". Mindenki szusszanjon egyet.

Lezárult az általam meghirdetett wordartos kihívás is. Gondolkodtam, hogy döntsem el, ki legyen a nyertes, de annyira nem tudtam volna igazságos lenni, hát rábíztam a vakszerencsére :) Izgultok??? And the winner iiiiis...


Kriszta, gratula!!! Köszönöm Mindannyiótoknak, hogy játszottatok velem. Sokan sok szép alkotást küldtetek be :) Nagyon örülök, hogy ennyire lelkesek voltatok. ;)

2009. május 7., csütörtök

Scrapbook Napok - Day 7

Ez már a hetedik nap, és még mindig nem lankadunk. Újabb és újabb kihívások... Némelyik tényleg kemény! Ma Linsey feladatát próbáltam megoldani, de nem is tudom, jó lesz-e majd. Ismét nem volt könnyű, mert újabb masnik vártak ránk :) Félre ne értsetek, én szeretem a masnikat, szalagokat... más oldalán nézegetni. Tetszenek is, de csak nagyon ritkán tudom őket a saját oldalaimon elképzelni :D Itt is nehezemre esett, az volt az utolsó lépés, és sokat gondolkodtam, hova és milyen masnit tudnék rápakolni, hogy ne legyen sok... A kép egyébként rendelésre készült, szóval többszörös kritikának leszek kitéve. Remélem, tetszeni fog!

FeiFei - Circled template 2
SweetBlossom - Boys Club

2009. május 6., szerda

Scrapbook Napok - 6. nap

Didó RÉSZLETgazdag kihívása arra ösztökélt mindenkit, hogy az egészalakos, ill. portréfotók helyett a részletekre figyeljünk. Készített hozzá egy fantasztikus template-et is, amit felhasználhattunk. Az első képemhez segítségül is hívtam:

PureScrap - Say it with flowers
DidoDesigns - "Hullám" template


Nos, a részletekre azért tudtam "figyelni", mivel Peti annyira megijesztett fényképezés közben, hogy félrerántottam a gépet :P Így lesz az elrontott képekből is emlék...

Scrapbook Napok - 4-5. nap

Annyi a program és az alkotnivaló a scrapbook.hu-n, hogy még a posztolás is elmaradt. :P
Itt is köszönöm mindenkinek, hogy részt vettetek a játékomon. Nagyon szép oldalak születtek, nem is tudom, hogy fogok választani közülük. Emiatt is hajlok a sorsolásra. Még megvárjuk a szombati "késői befutókat", aztán vasárnap eredményt hirdetünk :)

Miközben a játékomon hosztoltam, még a kihívásoknak is próbáltam eleget tenni. Ezt a képet Tinci 1-2-3-4-5 kihívására készítettem, és jól meg is szenvedtem vele. A feladat nagyon nehéz volt számomra. Az oldalra a következő kötelező elemeknek kellett kerülniük a megadott mennyiségben: 1 wordart, 2 keret, 3 fotó, 4 masni v. szalag, 5 gomb v. virág. A virágokkal még jóban vagyok, de a masnik kifogtak rajtam :) Ráadásul nem is vagyok az, aki sok képet tesz egy oldalra. Íme:

CatherineDesigns - Weathered Frames, Bisou Bisou, Spring Retreat
LilyDesigns - Ocean (freebie)
NataliDesigns - Baby sampler (freebie)
VinniePearce - Thank you (háttérpapír)

Ancsika is feladta a leckét, mert hozzá template alapján kellet oldalt készíteni, ahová 5, azaz öt fotót kellett (volna) elhelyezni. Nekem ez a három is sok volt :D Gondolhatjátok, megszenvedtem eléggé. Ráadásul Ancsa nem is minimálban nyomja, szóval a sablont erősen átszabtam. Ilyen lett az én oldalam:

CatherineDesigns - Bisou Bisou, Spring Retreat, Weathered Frames
CamillasKitchen - Dandelion


Még bele kell húznom, mert Didó kihívását is meg szeretném csinálni, ráadásul egy hagyományosra is készülök ;)

2009. május 3., vasárnap

Scrapbook Napok - wordartos kihívás

Halihó!

Megjöttem a kihívással :) Nálunk egy óra múlva éjfél, úgyhogy ennyit csalhatok.
A feladat nagyon egyszerű: készíts oldalt a wordartok felhasználásával! Ennyi, nem több!



Tudnivalók:
  • Az elkészült oldalakat a scrapbook.hu "janka wordartos kihívása" nevű galériába (május 4-i algalériába) kell feltölteni.
  • A kihívás hétfő 00.01 h-tól kedd 24.00-ig tart.
  • A nyerő oldalt még nem tudom, hogy fogom kiválasztani :) Bocsi!
  • Nyeremény lesz: hagyományoshoz szükséges cuccokra gondoltam (kis ösztönzés mindenkinek), de ha nagyon nem jó, egyezkedhetünk is ;)

XOXO

2. nap

Jó kis kihívások lesznek, úgy nézem :) A mai nap egyik feladata ismét egyfajta önreflexió volt. Kép önmagunkról, a ma érzéseiről, gondolatairól, felhasználva Betsie egyik csodaklassz idézetét. Nem volt egyszerű. Sokat gondolkodtam, hogyan hozzam össze ezt a hármat, aztán beugrott Sabee vázlata :) Ha már egyszer megkértem, csinálja meg, felhasználtam. Annyira jó! Szóval, ilyen lett:

Template: Sabee; wordart: Betsie - Kedvenc idézetek;
CatherineDesigns - Spring Retreat; TaylorMade - Indefinitely


**************************
Second day challenge: selfreflection using Betsie's wordart. It was a real challenge for me, because I had to use a photo, a wordart (of my choice) and a specification of my present feelings and thoughts.

2009. május 2., szombat

1. nap

Első napi kihívás imígyen szólt: foglald oldalba, miért is szeretsz scrapbookozni! Már pár oldalban megörökítettem érzéseimet ezzel kapcsolatban, most íme a legújabb:

VinniePerce - FeiFei - CatherineDesigns: Preserve It! Collab kit
VinniePearce - Photomask Set01
Budaházi Brigitta - Szeretek scrapbookozni wordart

Oldalam elkészítéséhez Therese Rydstrom - The sweet spring c. képe szolgált inspirációként.

******************************
First day challenge: make LO about why you like scrapbooking :) That's my LO! It was inspired by Theres Rydstrom (The sweet spring).

2009. május 1., péntek

Scrapbook Napok - 2009.május 2-9.

Sziasztok!

Íme, itt a plakát! Kukkantsatok be a scrapbook.hu-ra, és nézzetek szét a weben, mert sok helyen várnak benneteket izgalmas játékokkal. Én hétfőn jelentkezem a megígért játékkal ;)


XOXO