2009. május 12., kedd

Vendég CT tag / Guest CT member - PureScrap

Ugyebár, ebben a hónapban PureScrapnél vagyok vendégségben :) Nagyon szeretem ezt a letisztult, szinte már puritán stílust, ahol inkább a technikás elrendezéssel tud az ember szépet alkotni. Talán emiatt is vannak a PureScrapnél annyira klassz sablonok is ;) Most két piros oldalt mutatok nektek, amit legutóbb készítettem. Annyira erőteljesek ezek a színek! Először nagyon vadnak tűntek, de abszolút beleszerettem ebbe a készletbe! Szerintem, láttok még tőlem ezzel oldalakat...

Az első oldalt az előttem álló változások ihlették. Annyi JÓ dolog történt velem mostanában, annyi ÚJ vár rám a nyáron... Kicsit el is akartam mondani, meg nem is :) Say it with flowers ;)
(Kapható a scrapmalin.com-on)

**************************
I am guest CT member at PureScrap for this month. I like Valerie's style: it is sooo pure, so simple. Her new kit is really fantastic. First, the colours were a bit vivid and "colourful", but I fell in love with the kit. :)
(Available at scrapmalin.com)



És a készlet:

2 megjegyzés:

Ányi írta...

Én is imádom a bordót, ez az egyik kedvenc színem! A készlet szuper, klassz, hogy ezzekl dolgozhatsz! Érdekes, hogy csak egy (meg egy kicsit) színt választottál s pont ezt a harsányat, a boldogat ;)
Janka, te olyan ügyes vagy, olyan klassz dolgokat csinálsz! Gratula a ct-vendégséghez még egyszer!

Rucola Designs írta...

Nagyon szépeket csináltál, mondom itt is. Bírom nagyon az alkotásaidat! És szuper ez a CT-dolog is! Klassz a készlet, nekem is megvan (csak még nem csináltam belőle ilyen jókat!).