2009. október 3., szombat

Lovely Fall Blog Train

Nálunk egy-két hete visszavonhatatlanul beköszöntött az ősz. A fák már sárga-piros színekben pompáznak, és az hőmérséklet is 10 fok körül alakul. Elővettem a garbókat, de a téli kabátot és a cipőket még nem vagyok hajlandó. Ha jól beöltözünk, azért nagyon szép sétákat lehet tenni a szabadban. Gyönyörű helyek vannak itt a környéken, mindenkinek látnia kellene.

Az AnnaBV Designs legújabb készlete, a Mellow Fall is az ősz körül forog. Csodaszép élénk narancsok, lilák, zöldek és vörösek találhatók a kitben papírok és elemek formájában. Ha pedig végiglátogatod a CT tagok blogjait, mindenhol végignézheted az inspirációs oldalakat, ráadásul felszedhetsz egy-két freebiet is. ;) Hajrá!

A készlet kapható a ScrapMatters boltjában!

***************************************
Here is autumn now, irrevecably. The trees are yellow-reddish and the temperature is about 10 Celsius degrees. (Jeez!) I brought out my roll neck sweaters :)

The new kit Mellow Fall by AnnaBV Designs is about the colorful fall. You can find wonderful red, purple, yellow and green papers and elements in the kit. If you visit the CT member's blogs you can see fantastic inspirations for the kit and you can collect some freebies, too. Let's go!

The kit is available at ScrapMatters.

Ezt készítettem a készletből / That's my LO from the kit


Ez pedig az ingyenes QP / Thats the freebie QP

Blog Train:

You came from Becky
You are here --> Janka
You go to Yolanda

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Thank you so much for this Freebie. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBH Digital Scrapbooking Freebies, under the Page 6 post on Oct. 03, 2009. Thanks again.