2009. október 20., kedd

Új termékek, akciók... és még mindig Vendég KCs-kihívás

Csodaszép termékekkel gazdagodott a scrapbook.hu webáruháza. Gigi és Betsie mindent megtesznek azért, hogy szebbnél szebb, ráadásul menő termékek jussanak el hozzátok.

Akciók:
Ezen a héten, azaz 2009. október 25. 20:00 óráig az American Craft Fieldhouse és a Guesthouse díszítőelemei kezdvezményes áron kaphatók! Áruk: 1.390,- Ft helyett 990,- Ft/darab

A rózsaszín, fűzöld és kék színekben pompázó Fieldhouse chipboard, dekorgumi és műanyag díszítőelemei kislányos és kisfiús oldalakhoz egyaránt passzolnak.
A kék, zöld, fekete és tégla v. lazacszín Guesthouse mintás chipboard, chipboard és dekorgumi pedig tökéletes kiegészítője lehet az utazásos vagy éppen a grunge-osabb oldalaknak.

Ezen kívül érkezett néhány kedvezményes árú albumpapír is, ráadásul a Making Memories Passport albumkészlet kétoldalas háttérpapírjai mától fogva egyesével is megvásárolhatók!

Újdonságok:

1. Rayher Fresh Brad - tökéletes a fiús oldalakhoz, de higgyétek el, ezek a gyönyörű miltonok bármely oldalt fel tudnak dobni.


2. Szív, virág, négyzet és csillag formájú csőszegecsek élénk és pasztell színekben!

Inspirációhoz nézd meg a Kreatív Csapat galériáját!

Még él a Vendég Kreatív Csapattag-kihívásunk!!! Nosza, most már ne habozz!


Ha még eddig nem mertél belevágni a hagyományos scrapbookingba, most súgok egy egyszerű, gyors, kedvcsináló megoldást. Pszt! Ajánlom figyelmedbe a Vita Bella albumkészletet, mely csak 990Ft-ba kerül, és egy kompakt kis minialbumot készíthetsz vele. A kétoldalas papírra nyomtatott album 35 kiegészítőt tartalmaz, sőt még kivágni sem kell, mert előrestancolt :) Csak kétoldalú ragasztó kell, meg némi kreativitás. Tökéletes ajándék karácsonyra ;)

1 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Nézz be hozzám, vár rád valami! :)