2009. november 24., kedd

Megjelent az új Scrapbookozz Velünk magazin!!! + freebie

Halihó mindenkinek! Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a kreatív csapatban mindig nagy várakozás előzi meg a legújabb SV-t. Meg persze rengeteg munka. :) Azért nem hálátlan feladat ez, hisz örömmel készítjük legjobb tudásunknak megfelelően az egyes számokat. Nekünk mindig a legújabb az eddigi legjobb.
Így vagyunk ezzel most is. Ha belelapoztok, talán feltűnik, hogy ez a szám is kicsit más lett. Ahogy készültek az alkotások a magazinba, az tűnt fel, hogy mintha mindenki kicsit mást hozott volna, mint amit megszokhattunk tőle. Ez annyira izgalmas! Számomra emiatt olyan kedves ez a mostani szám. Remélem, ti is örömmel forgatjátok majd!

A magazinhoz én is készítettem egy freebie készletet, mely (regisztráció után) letölthető a scrapbook.hu honlapjáról. Vérbeli őszi színekből válogattam, a számomra legkedvesebbekből. Végül az Őszi ragyogás címet adtam neki. Mivel azonban nem tudtam befejezni a készletet, inkább csak abbahagytam, itt egy kis Add on készlet, mely kiegészíti azt. Szóval a kettő együtt már egy egész méretes kis kitet ad ki. Kívánom, hogy teljen benne sok örömötök, és alig várom a kihívásra érkező alkotásokat!
Mindemellett ne felejtsétek el, hogy Krisssz is készített egy fantasztikus, ódon iskolás készletet; Timcsoca gyönyörű őszi hátterekkel, Franci pedig őszi gyümölcsökkel örvendeztet meg Benneteket. Annyira klassz lett mindegyik! :)


3 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Le is tölteném, de nem él a link csak a szép kép van. :)

Janka írta...

Sorry, javítottam :P

Névtelen írta...

Thank you so much for this Freebie. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBH Digital Scrapbooking Freebies, under the Page 6 post on Nov. 25, 2009. Thanks again.