2009. december 7., hétfő

Legyünk hálásak! (Me, myself and I)

Számomra az Advent az elcsendesedés ideje. Ilyenkor készülök fel lelkileg a Karácsonyra. Megpróbálok befele figyelni, az életem elvarratlan szálait eldolgozni, próbálok megbocsátást gyakorolni.

Idén sok dolog miatt a hála kapott kiemelt szerepet az adventi készülődésemben. Ezért is készítettem magamnak egy kis hibrid albumot, amelyben 8 apró dolgot gyűjtök össze, miért is vagyok hálás az életemben. Szeretném ezt magammal hordani, hogy bármikor elő tudjam venni, és emlékeztethessem magam, mennyi mindenért lehetek hálás az életemben.

A következő projektfeladat tehát eköré a téma köré épül. Készítsetek bármilyen dolgot, legyen az egy oldal vagy éppen egy ilyen minialbum, amelyben kifejezitek valamilyen formában a hálátokat. Ez talán egy kicsit kommentárcentrikusabb feladat, de Gigi kommentárleckéit segítségül hívhatjátok.

Határidő: december 21.
Ha készítetek valamit, kérlek, linkeljétek be ebbe a bejegyzésbe, vagy Sabeehoz, hogy mi is meg tudjuk nézni.

Íme az én albumom:




4 megjegyzés:

Unknown írta...

WOW Janka!! Nagyon szép lett és nagyon elgondolkodtató, amiket írtál!! Komolyan kedvet kaptam egy hasonló minialbumhoz én is :)

Eszter(beszteri) írta...

FAntasztikus és tényleg nagyon elgondolkodtató!

Eszter(beszteri) írta...

Elkészültem az oldalammal: Köszönöm. Köszönöm nektek, hogy folytatjátok ezt a fantasztikus játékot! :)

Mina írta...

this is stunning Janka, such a wonderful gift...Have a wonderful Christmas and thank you for taking the time to follow my blog
Mina xxx