2010. január 16., szombat

Filmek minden mennyiségben

Kovaxka volt rá kiváncsi, milyen filmeket szeretek. Bevallom, ez elég nehéz, mert én rajongok a filmekért. A suli alatt sokat jártam moziba is, most már inkább csak otthon nézegetek filmeket. Bár a mozi iránti vágyamat mindig kielégítem kicsit, ha otthon vagyunk. Ilyenkor fogom Anyukámat és a barátnőimet (mind jóban vannak), és megnézünk valami csajosat; vagy a férjemet, és akkor nem annyira csajosat :D

Aki ismer, tudja, hogy nálam nem nagyon vannak kedvencek semmiben sem. Ennek nagyon prózai oka van: nem tudok választani :) Filmekben meg pláne nem, mert sokféle van, sokfélét szeretek... Amit meg szeretek, azt sokszor megnézem. A listám kedvencei is folyamatosan változnak, hisz mindig van legújabb kedvenc.

Nem rangsorban:
- Gyűrűk Ura trilógia (imádom a fantasyt)

- Bűbáj /Enchanted by Disney/ (az egyik legelbűvölőbb Disney-film, imádom Amy Adamset, szigorúan eredeti hanggal!!!/

- Szerelem és egyéb katasztrófák /Love and other disasters/ (szintén csak angolul; szerintem fantasztikusat alakít benne Brittany Murphy, nagyon vicces az egész sztori)

- Twilight (Most mit mondjak? Nekem tetszett.)

- Dirty Dancing (tudom, hogy gáz, de ezen nőttem fel :D Nosztalgikus értéke van. És ilyen szöveget már nem találunk egy filmben sem: "Senki nem ültetheti Bébit a sarokba!")

Tudnék még mondani egy rakással. :P Nem lehet.

Akit szeretnék megkérdezni:
Atyus, Rainbow, Merika

5 megjegyzés:

LaceE írta...

Érdekes, hogy egy korosztály vagyunk mégis mennyire különbözik a film ízlésünk. A Tieid közül nekem csak a Dirty Dancing tartozik a nagy kedvencek közé :) Persze nincs ezekkel sem probléma :) Ízlések és pofonok :)

Rucola Designs írta...

Köszi, hogy játszottál! A Dirty Dancing nálam is ász! :)

Merika írta...

Köszi, összeszedem magam és szívesen játszom Veled!!!!

Atyus írta...

Köszi, hogy rám gondoltál!:)
Hamarosan összeszedem a kedvenceimet,bár az első helyet nem lesz nehéz kitalálni az tuti.:)

Eszter(beszteri) írta...

Hihi! A Drity Dancing nálam is a listán van. Szerintem hozzátartozott ehhez a korszakhoz! Jó volt olvasni ezt a bejegyzést! :)