2010. március 22., hétfő

Duma (Pontgyűjtő + Sketchy Thursdays kihívás)

Időhiányban szenvedek, így összevontam pár dolgot, hehe. Virág megkért, foglaljam oldalba Csengucom egyik aranyköpését. Már egy ideje készülök rá, csak mindig elmaradt. Aztán jött Brigi kihívása, mely a soros pontgyűjtő kihívás a Scrapbook.hu-n, meg a Sketchy Thursdays sablonja (18/3), így ezekből született meg az oldalam. :)

"Néha, mikor apának meg akarod csattogtatni a fülét, intően felemeled az ujjacskádat, és azt mondod: semmi szabály, semmi felelősség, csupa töltes krémelék." --> ennek eredetije az Oroszlánykirályban hangzik el, csak úgy, hogy "csupa krémes töltelék". Mindehhez képzeljétek el, ahogy ő ezt csacsogja: szemmi szamáj, szemmi fejejősszég, csupa töltes kjémejék :D

******************************************
My page is dedicated to my dearest god-daughter :) and it records her wisecrack appearing originally in Lion King, but she twisted it a bit :D



Papír: Rayher, Bazzill
Chipboard cuccok: Upikit
Basic Grey milton (Sultry)
Anita strasszok
CreaMotion filcvirágok
inda: Rayher (sablonnak használtam és tintáztam a scrapbookpapírra)
tinták: Tsukinekko Memento (Pear Tart, Bamboo Leaves), TimHolz (vintage photo)



5 megjegyzés:

Tittina írta...

Nagyon-nagyon szép ez az oldal! (Először azt hittem, digi.) És nagyon édes a kis dumagép :)

Kriszta írta...

Én is azt hittem először hogy digi oldal. Tök jó, hogy oldalba foglaltad Csenge egyik aranyköpését. Nagyon jó lett, főleg a komment és a betűk tetszenek.

Atyus írta...

Gyönyörűek az apró részletek és persze az egész oldal is. <3 Én még mindig nem tudok ilyen "Majdnem üres, de mégis teljes" oldalakat csinálni. Irigykedek! :)
Nézz be hozzám! Vár egy kis meglepi!

Atyus írta...

Remélem, nem bánod, hogy tőlem is! ;)

Unknown írta...

nézz be hozzám, vár egy kis játék :)