2010. április 19., hétfő

Szavazz a Scrapbook.hu-ra!

Sziasztok!

Képzeljétek, pályáztunk a gazdagmami.hu weboldalon az Év Anyavállalata vállalkozó anyukák számára kiírt díjra! Ma került ki a pályázatunk, lehet ránk is szavazni.

A versenyre azok az anyukák jelentkezhettek, akik legalább egy 6 éves kor alatti gyermek mellett indították el vállalkozásukat vagy még a gyermekük születése elõtt kezdtek el vállalkozni és a gyermekek mellett is megszakítás nélkül üzemelt a cégük. További feltétel volt, hogy legalább már 1 éve mûködjön a vállalkozás.

Nagyon szeretnénk megnyerni a laptopot és az egész napos üzleti konzultációt Vida Ágival, a gazdagmami.hu mûködtetõjével, aki vállalkozó édesanyák profi üzleti- és marketing tanácsadója. Ugyanakkor már a versenyen való részvétel is nagy lehetõség számunkra, sõt mindannyiunknak sokat jelenthet, mert ezáltal is még ismertebbé válhat a scrapbookozás Magyarországon.

2010. április 25-ig lehet szavazni, kétféle módon: regisztrálás nélkül vagy regisztrálva. Aki regisztrál, azok közül családi nyaralást sorsol ki majd Vida Ági. Kattintsatok az alábbi hirdetésre (vagy a linkre), ekkor a pályázatunkhoz juthattok. Szavazni ez alatt lehet, a lista alján a legutolsó felsorolásban ki kell választani a nevünk (Budaházi Brigitta és Hámos Beáta) melletti pöttyöt, majd a Szavazz narancssárga színû gombra kattintani.



Köszönettel veszünk minden szavazatot, azoktól akik már ismerik a scrapbookot, ismernek és szeretnek bennünket, vagy ismeretlenül is szimpatikusnak találják a céljainkat.

Nagyon köszönjük, ha Twitteren, Facebook-on, saját blogodon Te is segítesz nekünk további szavazatokat gyûjteni!


pusz

2 megjegyzés:

Kisnyul / Andi írta...

Szavaztam már én is. :)

Janka ezt Neked szánom:
http://kisnyuldolgai.blogspot.com/2010/04/az-elso-dij.html

Unknown írta...

Janka nézz be hozzám egy játékra :)