2010. július 20., kedd

Muse - Resistance tour, Helsinki

Jó sok minden történt az elmúlt két hétben, még blogolni sem tudtam. Barátnőm itt van nálunk, így állandóan megyünk mindenfelé. Iszonyúan elfáradtunk mindketten, szerintem simán 100 km-t is gyalogoltunk összesen. Mára alig maradt erőm kikelni az ágyból. Mondjuk, ebben nagyrészben a tegnapi koncert tehető felelőssé :)

Igen, tegnap volt a MUSE koncert. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! <-- ezt tudom mondani róla röviden. Nagggyon nagy volt! Mindenképpen megérte, legalábbis nekem :D Minden szenvedés ellenére. Mert azért az is volt benne bőven. Először is, 4-kor volt kapunyitás, és mint tapasztalatlan koncertezők, nem sokkal 4 után oda is értünk. Helsinki, napsütés, majd 30 fok -- és ez nem a Taft reklám! Ez a finn valóság :) 2 órát álltunk a napon. Csak azért nem kaptunk napszúrást, mert a lehetőségekhez mérten megpróbáltunk árnyékban lenni, és szorgalmasan locsoltuk a fejünket vízzel. 18 órakor végre elkezdte az első előzenekar, akiknek a nevére sem emlékszem, de nem is volt érdemes a megjegyzésre :P Hosszabb szünet után a turné hivatalos előzenekara, a White Lies érkezett, akik már tényleg klassz hangulatot csináltak. Még hosszabb várakozás és számos színpadátrendezés után végre színpadra lépett a MUSE. Gyakorlatilag a legismertebb régi és új számaikat játszották, ami szerintem tök jó volt. Végigugráltam és énekeltem (gyk. üvöltöttem) az egészet. A rossz az volt, hogy a kezdetekor odacsődült pont mellénk egy drogos banda, akik kicsit jobban érezték magukat a kelleténél. Kicsit meg kellett küzdeni velük, de álltuk a sarat. Végül rájöttem, hogy ha úgy ugrálok, mint ők, nem fognak összetaposni :P Összességében tényleg szuperjó buli volt! Lesznek oldalak belőle, az tuti ;) Most egy-két kép ízelítőnek:





Holnap utazom haza reggel, szóval megint nem leszek pár hétig ;) Akik jönnek szombaton tanfira, azokkal találkozom :) Már nagyon várom ;)


Cupp

7 megjegyzés:

Tittina írta...

En most nagyon irigy vagyok!!! Biztosan fantasztikus elmeny lehetett a Muse koncert. :)
Jo utat holnapra!

icka írta...

fúúúúú nagyon klassz lehetett!
látszik, hogy baromi meleg lehetett( na de ott is?!ne számíts sok jóra itthon sem!)
de az is látszik, hogy baromi jól éreztétek magatokat!!!

LaceE írta...

Jó látni a vidám arcotokat. És tudom mit élhettetek át, én meg most szakadtam haza 4 nap EFOTT-ról :D
Várom az oldalakat :)

DAnett írta...

Húúú, de jó buli lehetett!! Látszik a képeken :D. Várom az oldalakat! Jó utat hazafelé és szombaton végre találkozunk :)

kreatívhit írta...

Gigi azt mondta kb 4ig tart a tanfolyam ha belefér szeretnék én is beugrani. Jó utazást!

Eszter(beszteri) írta...

De jó lehetett! Sajnálom, hogy a találkánk elmaradt, de majd egyszer pótoljuk. Addig is kukk be hozzám egy díjra! :)

Unknown írta...

nézz be hozzám, vár egy játék ;)