2010. augusztus 29., vasárnap

Update - Első napjaim az iskolában...

Köszönöm a kedves hozzászólásaitokat és jókívánságaitokat a sulimhoz. Igazán nagyon örülök nekik, és sokat jelent nekem a bíztatásotok. HÁGZI!

A feladatomnak még nem szomorodtam neki, majd ma délután, mikor már kicsit összekaptam magam. A helyzet az, hogy viszonylag korlátozottak a lehetőségeim, ugyanis muszáj embert rajzolni :( Gondolom, azért adta a tanár a legnehezebb feladatot, hogy lássa, milyen az arányérzékünk, technikánk alapban, és ezek után min kell még dolgozni. Mindegy, a fejemben már megvan, hogy kellene annak a bizonyos rajznak kinéznie :D Igyekszem megvalósítani.

A finn mondatocskáért pedig Francinak adom meg a pontot. Ő ugyan a mai, modern fordítást hozta, de tulajdonképpen a mondat azt jelenti valóban. Így viszont már tudjátok, hogy az 'eleven' szavunk honnan származik :)

Franci, megy majd egy kis csomag valami aprósággal ;) Remélem, hamarosan.

************************
Tegnap picit átrendeztük a lakást. Múltkor vettünk pár cuccot az Ikeában, és végre szerettem volna helyére tenni őket. Kaptam polcot az asztalom fölé, hogy végre rendet tudjak tartani rajta, és itt tudjak scrapbookozni. Örömöm nem tetőzhet, ugyanis nem sikerült feltenni a polcot.

Képzeljétek, tegnap kb. 1 órán keresztül fúrtunk egy darab nyomorult lyukat a falba!!! Jól hallottátok, egy órán keresztül. Vettünk egy 600W-os Bosch profi fúrógépet ütvefúró funkcióval, vidia-fejes fúrókkal... A falaink masszív betonból vannak!!! Még a belső falak is. Hihetetlen. Szerintem, ha nekiállnának bombázni ezt a házat, nem dőlne össze!!! Ma kaptunk másik gépet spéci fúrófejjel, hátha. Ha még ez sem segít, holnap kölcsönzünk egy igazi ütvefúrót. Tiszta röhej, hogy egy polcnak, egy tükörnek és pár képnek ekkora berendezés kell. Kár, hogy ez innen nézve nem olyan vicces! :(

pusz

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Ó, de boldog vagyok! Várom a csomgot. :) Ne felejtsd el feltüntetni rajta a címedet! ;)
Ha sikerült felfúrni a polcot, :S mindenképpen mutasd meg nekünk az új scrapkuckódat!

kreatívhit írta...

Sajna mint már tapasztaltad a sima fúrógépek még a profi szárral sem birkóznak meg ezekkel a betonfalakkal.Kisgép kölcsönzőkben van a megoldás. vagy beszerezni egyet saját részre ha sokáig laktok ott érdemes elgondolkozni ezen is.