2010. szeptember 26., vasárnap

A mappám új ruhája

Még régebben vettem egy gyűrűs mappát, amibe az ötleteimet gyűjtöm. Eleve nem tetszett a kék borítója (nem igazán szeretem a kéket, ezt az árnyalatot meg főleg), szóval tervben volt az átalakítás. Múltkor próbáltam bevonni albumpapírral, de nem lehet, mert a vastag papír egyszerűen törik. Aztán tegnap elhatároztam, hogy ideje varrni neki egy rucit. Mivel most sárgás színeket kell gyűjtenem magam köré, meg ez egy amúgy is világos, vidám, élettel teli szín, hát sárga lett a borító. Raktam rá csipkét, szalagot, és még egy pecsétet is :) Nem mondom, hogy elégedett vagyok vele 100%-ig, de próbálok leszokni a maximalizmusról. :D A következő már biztos jobb lesz!






Szép vasárnapot!

9 megjegyzés:

Unknown írta...

óóó szerintem baromi jóó lett!! nagyon tetszik!! :)

Merika írta...

Nekem is tetszik, főleg hogy textillel vontad be! Nagyon ügyi vagy!!!

kreatívhit írta...

Szép helyre kerülnek azok az ötletek!

Viki írta...

Állati jó lett!

evadraga írta...

Nekem is egy csupasz dossziéban vannak a scrap-cuccaim, de mostantól, hogy láttam a Tiéd ... :) Ugye vicceltél, hogy le akarsz szokni a maximalizmusról!
BigHugs :)

Tinci írta...

Nagyon ötletes ez a borító!Olyan ügyes vagy!

csuti írta...

Hű, hát nekem is nagyon tetszik! Ügyes vagy!

DAnett írta...

Én ez egyenesen imádom Janka!!! Már rég gondolkozom azon, hogy ezeket a csupasz mappákat, hogy is lehetne feldobni... Én recept könyvnek szeretnék egyet... De most mutattál valami csúcs jót (megint) Köszi a tippet!

Mounier Noémi - Kolibri írta...

Szerintem is elégedett lehetsz vele!!! Nekem nagyon tetszik! :)