2010. november 24., szerda

Minialbum és hóvihar

Most találtam rá a YABO király kihívására, és mivel nagyon-nagyon tetszik, segítek egy kicsit a népszerűsítésben. A feladat roppant egyszerű: készíts egy minialbumot és töltsd fel az év végéig (!!!) a blogodra, majd ne felejtsd el visszalinkelni a YABO blogjára.
Már a játék miatt is érdemes megcsinálni, a nyereményért meg főleg, amely egy 5000 Ft-os vásárlási utalvány! Nevezni nem csak a Yabo által gyártott albumokkal lehet.
Nekem már meg is van az ötletem!

Hogy a címben szereplő képzavart feloldjam, elmesélem, milyen durva időjárás dúl felénk, a messzi Finnhonban. Mint mondtam, nálunk múlt csütörtökön leesett az első igazi hó, ami meg is maradt. Azóta egyre cudarabbra fordult az időjárás: mínuszok szaladgálnak mindenfelé. Két napja megállás nélkül esik a hó, ami azt jelenti, hogy a kis pelyhek ellenére kb. 10-15 cm esett már. Ma egész nap olyan hóförgeteg van, hogy a kutyámat sem verném ki. A szél durván telefújja az arcodat a hóval, semmit nem látsz, amikor közlekedsz; a vastag porhó miatt pedig össze-vissza csúszkálsz, és megerőltető az előrehaladás. A legjobb, hogy ez még csak a kezdet. A jövő hétre -15 foknál is hidegebbet ígérnek, de ezt már nem akarom elhinni.
(Mondjuk, mi a jövő hétvégén Lappföldön leszünk elvileg :D Na, ott nem -15 lesz, az biztos! Még mindig kéretik szurkolni, hogy eljussunk oda. A hétvégén kiderül, lesz-e valami a légikísérők sztrájkjából. Remélem, nem!!!)


Szép napot!

5 megjegyzés:

todido írta...

egy kis havat erre is küldhetnél, én örülnék neki :) és szurkolok, hát persze!! cupp

Kisnyul / Andi írta...

A hó hétvégére állítólag ide is elér.
Add át üdvözletem a Mikulásnak, a gyerekek nagyon várják! :)

Budaházi Brigitta írta...

szurkolás megy a részemről. engem is vigyél el a zsebedben, pls. a Yabo kihívás szerintem is klassz!

Toni írta...

Könnyű a karácsonyra hangolódni ilyen időjárás mellett! Itt csak most kezd hideg lenni! A Mikit nagyon fotózd körbe és kérek csodás Jankás oldalakat róla! :) Előre is köszi!!

Tinci írta...

Drukkolok, hogy minden simán menjen! Én úúúúgy utálom a havat! Brrrrrr......