2011. január 22., szombat

Játékok

Hoztam pár újdonságot - hátha valaki lemaradt volna.

Először is szeretném megmutatni azt az oldalamat, amit Majának készítettem sok szeretettel a scrapbook.hu-n indult Kép egymásnak játék immár 7. fordulójában. Borzasztóan élveztem a készítését. Eleve mostanában alig alkotok, ezért is neveztem a játékra (kissé félve). Először dunsztom sem volt, mit csináljak, hogyan... no elképzelés. Mentem inspirálódni ide-oda, de egyszerűen semmi kedvemre való - sokfotós - oldalt nem találtam. Így magamnak kellett nekiesnem, és barkácsolnom valamit. Aztán egyszercsak azon vettem észre magam, hogy egyre furább elemeket rakosgatok rá a képre, olyanokat, amiket előtte sosem, mint pl. az a rózsás vintage kép. Az pedig már adta a továbbiakat. Tetszik a végeredmény :)


Ezt a szépséges oldalt pedig én kaptam Csillától (Lululu). Hunor-baba képeiből küldtem egy rakással, mert róla még nem sok oldal készült. Nagyon tetszik az elkészült mű, mert imádom a nagyfotós oldalakat és szépséges a színvilága is. Köszönöm :)


Szeretném felhívni a figyelmeteket egy másik játékra is, amely a 7th Heaven Designs fórumán zajlik. Abszolút megéri nevezni, mert értékes nyeremények is várnak rátok. Egy egyszerű scraplift játékról van szó, ahol most Tinci egyik oldalát kell a saját képetekre formálni.
A játékról itt olvashatsz bővebben.
Az első helyezett egy 10 dolláros kupont kap a boltba.
Határidő: január 31.

4 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Gyönyörű és egyedi az oldalad a vintage rózsával, imádom. :)

treza írta...

Nahát, milyen kis finom lett az oldalad attól a rózsától! Jó, h "odatévedt" :)

Amit kaptál, is csodaszép: egyszerű, de épp emiatt gyönyörű rajta a LÉNYEG!

Unknown írta...

Drága Janka!

Itt is megköszönöm a nekem készített oldalt. Örülök, hogy a gyerekeim képei ilyen, számodra szokatlan elemek használatára késztettek, mert tényleg csodát alkottál.

Mounier Noémi - Kolibri írta...

Gyönyörű oldalt készítettél Janka!!!!! Tátom a számat! :)
De amit te kaptál az is nagyon szép! :)