2011. február 11., péntek

Fotókockák

A Valentin-napi kihívás az első projektünk a Yabo teamben, és először feladta a leckét rendesen. 1. Valentin-nap, 2. színpaletta. Nos, mi sem szoktuk ünnepelni ezt a "neves" napot, bár voltak próbálkozásaim e téren, de feladtam. :D Szóval szerelmes oldalt nem akartam csinálni - a férjem amúgy sem preferálja (persze, néha megjegyzi, hogy róla miért nem készülnek oldalak - mondom, mert nem mutathatom meg őket senkinek). A színektől egy kicsit megijedtem elsőre, mert én jobban szeretem a melegebb változatokat. Aztán Borka azt mondta, nem is kell a paletta minden színét használni, így megnyugodtam, és összehoztam egy palettához illő alkotást :D

Elvonatkoztattam a Valentin-naptól, és a szeretetre helyeztem a hangsúlyt. Keresztlányom, Csenguc és kisöccse, Hunor képeit használtam fel a Yabo fotókockákhoz. A színek így pedig már adták magukat, hiszen a rózsaszín tökéletes Csengéhez, a türkizes zöld pedig Hunorhoz. Épp volt is itthon ilyen papírom, így nagyon örültem, hogy egy az egyben át tudtam venni a palettát.

A kocka összeállítása talán ha 15 percet vett igénybe. Persze, ez ragasztótól is függ, gondolom. (Én valami no-name barkácsragasztót használok.) A kész kockákra ráragasztgattam a papírokat, majd kezdődött a díszítés. A 4 kockán 9 kép van, a többin valami dekoráció található, az aljukat nem díszítettem. Nekem tetszik az eredmény.




A kihívásról bővebben itt olvashatsz. Ne feledd, megváltoztak a nevezés körülményei!
A pályázó alkotásodnál használd fel a Valentin kit legalább egy elemét, illetve a színpalettát (nem muszáj teljes egészében). Nyeremény is van ;)

7 megjegyzés:

NőiCsizma írta...

Az összeset imádom!!! Eszméletlen jók lettek!!!

Borka írta...

Amikor megláttam ezeket a kockákat, ledöbbentem kicsit, annyira tetszettek! :-D
Azóta elkértem Jankától, hogy a csomagolásra is rátegyem... ;)
A Valentin nappal és a színekkel én is így voltam eleinte, amikor Vekával kitaláltuk ezt a kihívást. És pont ezért volt ez igazi kihívás. Hogy az idei divatszínekből olyat alkossunk, ami nekünk is tetszik.
Janka, neked ez maximálisan sikerült! ;)
Nagyon köszönöm!

Csirli írta...

Jankaaaa! Ez nagyon nagyon szuper! Megkapjak oket ok es akkor egyszer eloben is lathatom ? :)

Unknown írta...

GYÖNYÖRŰEK!!!! de komolyan, nagyon nagyon tetszenek! Áruld már el az az icipici rózsaszín kismadár a faágon honnan van?? annyira édes, h nekem is kell olyan ;)

Osli írta...

Nagyon tetszenek nekem is. Imádnivaló! és a színek is jók rajtuk. ;)

Mounier Noémi - Kolibri írta...

Nekem is tetszik a végeredmény! :)

Unknown írta...

nézz be hozzám ;)