2011. február 4., péntek

Lilában pompázunk

Imádom a lilát! Ezt a lilát különösképpen; ezt a fantasztikus, mélytónusú padlizsánlilát. Amihez társul még egy csipetnyi fahéjszín és meleg zöld is, hogy együtt egy csodás kompozíciót alkossanak. Aki még nem találta ki, annak mondom, hogy Sabee barátnőm legújabb szerelmetes készletéről zengek ódákat. Nem azért, mert a barátnőm... hanem mert csúcs a készlet!

Szeretem a rajzait, mert kecses cirádáival igazán egyedivé teszi az oldalakat. Azokról a mesés ecsetekről már ne is beszéljünk. Az oldalamon meghagytam feketével, hogy egy kicsit vagányabb legyen. A hátteret 3 papírból mostam össze, és bár színeset akartam először, maradt végül ez a semleges szürkésbarna. Virágék családi fotóját tettem bele, és a legvégén rákerült egy freebie alpha Madame Wingtől (kicsit átszínezve). Azt bírom ezeknél az oldalaknál, hogy az elején mindig kinézek egy oldalt, amit liftelni fogok. Aztán a készlet egy idő után átveszi az irányítást, nem hagyja, hogy leutánozzam az elrendezést. Az alkotás közepénél már rá sem nézek a másik oldalra, mert fölösleges. Pedig szeretnék liftelni... csak nem mindig sikerül :D

SCW - Purple Love + Add on
Madame Wing - U R Sweet alpha


A Purple Love pedig az LDD boltjában található
most még akciós áron.



Holnap jövök a Kép egymásnak játékkal. Addig is jó péntek estét!

3 megjegyzés:

Unknown írta...

köszönöm Janka, olyan jól esett olvasni :) az oldalad pedig nagyon szép (és én sem azért írom, mert barátnők vagyunk :)) :)

Budaházi Brigitta írta...

Jó volt olvasni soraidat. Minden egyes szavával egyetértek, amit a Szabi készletéről írtál. Az oldal pedig baba nagyon!

Mounier Noémi - Kolibri írta...

Nagyon szép oldal lett! :)