2011. március 9., szerda

Játékra fel! Kihívás és blog train

Két fantasztikus játék is indult a héten a Scrapbook.hu-n. Csak reménykedni merek, hogy mindkettőben részt tudok venni. Nagyon igyekszem időt szakítani rájuk.

Az első Beszteri márciusi pontgyűjtő kihívása, amelynek témája a NŐ, a nőiség és minden, ami a témához köthető. Szeretem ezt a témát, mert egyrészt kimeríthetetlen, másrészt lehetőséget ad önnön nőiségünk megjelenítésére. Ha úgy érezzük, nem vagyunk elég nőiesek, egy oldal segítségével megfogalmazhatjuk ezt, és ez segíteni fog a változásban.
Eszter és Gigi egy-egy csodás wordart-csomagot készített ehhez a pontgyűjtő kihíváshoz.

Határidő: március 31.


A kihívásról itt olvashatsz bővebben, illetve megnézheted a szebbnél szebb inspirációs oldalakat.



A másik fantasztikus játék Altalena kezdeményezésére indult legnagyobb örömünkre. Brigi masinisztának állt egy blog train erejéig, mely színsémáját a csodás magnóliafa virága adta.
Annak, aki még új, a blog train egy olyan játék, amelyben egy adott paletta és téma alapján készítünk minikészletet, sablont, wordartokat. Mindenki azt készít, amit szeretne és tud. Ha valaki a papírokat szereti jobban, nyugodtan készíthet kizárólag papírcsomagot. A határidő lejártával mindannyian közzé tesszük a blogunkon a freebie-t. A jelentkezők számától függően szép kis méretű kitet lehet begyűjteni végül :)

A Flower of Naturalness blog train készlet palettája:



A játékra itt lehet jelentkezni... akár szurkolóként is :) Már sokan vagyunk, sőt Didó már el is készült :)

Határidő: április 20. (feltöltés: április 22.)

2 megjegyzés:

Budaházi Brigitta írta...

De jó ez az ajánló, Janka. Köszönöm a kedves szavakat!

Toni írta...

Köszi az ajánlót: mentem is, néztem is, küzdök is :)