2011. március 16., szerda

Játszottam és alkottam

Nem rég lehetett jelentkezni Karla Dudley-nál egy liftelős játékra. Amúgy is ritkán jutok el a scrapbookozásig (legyen szó bármely fajtájáról), így legalább kicsit motiválva lettem. A jelentkezők a sorrendben az utánuk következő galériájából választottak egy alkotást, és liftelték.

*****************************************************
I applied for a scraplift challenge at Karla Dudley. I lifted penguinmomma, so I chose a digipage of her. Scrapping was easier, than I thought. Normally, I spend hours to create a page like this. Thanks for the inspiration to Jan and for the game to Karla.

Jan Fortier (penguinmomma) - Song in my Heart


Az oldalam egyetlen fix és így kiindulópontját Kata hihetetlenül jó maszkja adta. Ezt mindenképpen rá akartam tenni erre az oldalra, így az alkotás folyamán időnként változtak az elemek, ez azonban maradt. A végén a színét változtattam meg, mert fehérre színezve mégsem mutatott olyan jól összességében (bár az is igaz, hogy a papírt a végén cseréltem le). Vicces egyébként, hogy annyira megszoktam a CT-s alkotást, ahol először az oldalt készítem el, aztán keresek hozzá fotót, hogy már itt is így alkottam. Mivel kevés oldalt készítek magunkról, most gyorsan bepótoltam. Választottam egy idézetet is, mert nekem szöveg mindig kell az oldalra. Arra a mütyür helyre nem tudtam saját kommentárt írni :)
Végül pedig, hogy Szabi szokta mondani, nekem most ez a kedvencem :)



8 megjegyzés:

kreatívhit írta...

Látom ezerrel tapicskolsz:)Oltári jó oldal lett.

Kata írta...

Szuperjó oldalak! Látszik, hogy nagyon volt kedved az alkotáshoz! Nagyon szépek lettek! Köszönöm a freebie használatát :)

Szabina írta...

Nagyon klassz lett az oldalad!! Nekem a Te oldalad sokkal jobban tetszik :P

Rucola Designs írta...

Joggal! :) Nekem is jobban tetszik, mint az eredeti!

Eszter(beszteri) írta...

nagyon szép lett az oldal!!!!! :)

Toni írta...

Illik olyat mondani, hogy jobb lett, mint az eredeti? Mert tényleg! Az utolsó cetliig tökély!

Margó írta...

Megértem, hogy a kedvenced! Nekem is! Finom, csodálatos fotók és az egész olyan finom!!

Mounier Noémi - Kolibri írta...

Szuper lett Janka! Gyönyörű mint mindig! :)