2011. március 19., szombat

Lift Me Up! + csak úgy

A helyzet az, hogy egyik nap Karla írt egy levelet, mely szerint tévedésből sokan ugyanazt a galériát kapták meg liftelni (vagyis minden elküldött névhez ugyanaz a galéria volt linkelve). Ezért úgy érezte, úgy korrekt, ha készítünk még egy oldalt immár a helyes galériából. Aki nem tudta ezt bevállalni, annak Karla átvállalta az oldalát, így most (szegény) minimum 7 oldalt csinál. Nem irigylem :P Az előzőben tehát penguinmomma galériájából választottam, most pedig a számomra valóban kijelöltből, Jan Fortier-éból.

Jan Fortier - It's okay to love your Mom

Az oldalamhoz most egy barátnős képet választottam. Bettit már kb. 25 éve ismerem. Igen, ha jól rémlik, idén jubilálunk, mert ő 4 éves volt, én meg 7, mikor először találkoztunk. Nem mondom, hogy ettől fogva mélyreható barátság alakult ki köztünk, de mivel a szüleink összejártak, valahogy kényszerű volt az időnkénti találkozás. Aztán körülbelül 10 évvel később kezdett valóban barátsággá alakulni a viszonyunk, amikor már volt is miről beszélgetnünk. S bár ez nem az a mindenben-mindig-egyetértünk-barátság, de töretlen a mai napig. Adok a véleményére, még akkor is, ha én nem úgy gondolom. Mindig kimondja azt, ahogy látja a dolgokat, amivel időnként nehéz megbirkóznom, de tudom, nem bántani akar vele. Szóval ő az egyik olyan ember az életemben, akire bárhol bármikor rá merném bízni magam. Ennyi! (Azt hiszem, ez a jubileumunkat is oldalba kellene foglalnom...)

Lift by me

*****************************************************************************
A másik, amit mutatni szeretnék az Osli 5. heti minijével készült oldalam. Ne gondoljátok, hogy ennyi fölös időm van, mint amennyit az oldalak mennyisége sejtet! Mondjuk úgy, hogy hosszú idő után most valahogy kedvem van oldalakat készíteni. Nem kényszerből alkotok, hanem mert szeretnék, és ez most jól esik. Mikor megláttam Osli kis minikészletét, nagyon megtetszettek a színei. Letöltöttem, hátha... Aztán nem hagyott nyugodni a dolog, és nekiestem. Mivel ez egy aprócska készlet, de nem akartam belevenni más elemeket, ezért keresgettem a sablonok között. Sabee tutijó csomagjai között találtam ezt, és jó választásnak bizonyult. A készlet színei annyira kínálták az esküvős és a régi, vintage fotókat, de én direkt nem ilyet akartam. Szerettem volna megmutatni, hogy ebből mást is ki lehet hozni. Így egy tavalyi képet választottam, ahol ketten vagyunk Csenguccal, és a ruhácskája pont a készlethez passzol. A lufit kicsit narancsosítottam, hogy ne üssön el a pink színével :) Köszönöm a lehetőséget, jól esett!


Osli minije

Ja, és van még oldalam, de azt simogatom még egy darabig :) Jujj, pedig mennyi mindent kellene csinálnom!

7 megjegyzés:

Tinci írta...

Csodaszép oldalakat készítettél!Osli készletével én is szemezek egy ideje......

Unknown írta...

Klassz oldalak nagyon :) a Csengés fotó annyira jó rólatok :)

Osli írta...

Nagyon szép oldalakat hoztál, és köszönöm itt is, hogy az én készletemmel is alkottál!

kreatívhit írta...

Nagyon klassz amiket készítettel.A lufis 10/10!

DAnett írta...

A lofis oldaltól egyszerűen elájultam! Annyira szépek vagytok a képen :)

Mounier Noémi - Kolibri írta...

Mindkét oldal szuper! :)
Képzeld nekem is van egy hasonló barátnőm. Szintén a szüleink által ismertük meg egymást, de egy oviba is jártunk (már előtte is). :) 22 éve ismerem és totál mások vagyunk, mégis az egyik legjobb barátnőm. Pedig van hogy akár fél évig nem dumálunk, de mindig ott folytatjuk ahol abba hagytuk. :)

Margó írta...

Nagyon finom, szépséges az oldalad! Egyszerű, vidám, harmóniát sugárzó!