2011. április 6., szerda

Az After 5 dizájnerei ismét egy fantasztikus collabbal készültek, most a reggeli kávézás jegyében. Kicsit elvonatkoztattam, lévén nem kávézom.

**************************************************
Ne felejtsétek el, Didónál One Kit Call van a legújabb, garantáltan mennyei készletére. Itt kell megjegyzést hagyni hozzá.


Íme, a Tuesday Morning c. collab 36 papírral és kb. 130 elemmel.
Megvásárolható az After 5 Designsnál.



4 megjegyzés:

evadraga írta...

Hű, ez fantasztikus lett Janka! Imádom az így összerakott oldalakat! :) Én amikor kávézom, pont így néz ki az asztalom: olvasmányok, kávépacák... :)
Nagyon tetszik ez az oldalad!!!

Osli írta...

Én is pont ebben a témában alkotom új készletem. Esküszöm nem a többiektől lestem el, az adta az ihletet, hogy kaptam egy nescafe green blend mintát. ugyanez a zöld van benne :) Ez az én pechem, hogy most többen is kijöttek ebben témában készlettel,ráadásul hasonló színekkel, de mindegy, ettől kihívás a kihívás, nem? :D. Egyébként ajánlom megkóstolni, ha szereted a nescafe-t és persze, ha nálatok is kapni ilyet. nagyon fini.
Az oldalad nagyon tetszik, szuper az elrendezés, és a sok papír a fotód mellett.

Budaházi Brigitta írta...

nagyon tetszik. egy az egyben el tudnám képzelni hagyományosban is. ;) vagy hibrid változatban, ezekből a papírokból kinyomtatva, ahogy Szabi szokta. Lájk lájk!

Toni írta...

Huhúúú de tetszős!!!!