2011. április 2., szombat

Nemsokára... valami új... (UPDATE)

*** UPDATE ***

Nos, úgy tűnik, az elképzeléseimet nehezebb megvalósítani, mint hittem. A Blogger új sablonszerkesztője nem olyan simulékony, mint szerettem volna. Gondoltam, ott összedobok valamit, aztán ahol még kell, belepiszkálok a kódba. Ja, ahogy én azt elképzeltem!!! Nem igazán van engedélyezve az ilyen jellegű hadművelet, úgyhogy szegény férjem is feladta, hogy abban lehet bármi értelmeset csinálni. Azt mondta, egyszerűbb megírni az egészet, mint abba az ömlesztett kódkutyulékba belemászni. Mondtam, nosza! Szóval még várnom kell egy kicsit, amíg megírja az egész kódot előről :)

*********************************************

Valami új érkezik... Már nagyon izgatott vagyok miatta. Régóta tervezem, és hiába van száz másik dolgom, ami sokkal sürgetőbb lenne, ez egyszerűen bemászott a bőröm alá, és nem tudtam szabadulni tőle. Meg kellett csinálnom!

Hamarosan új rucit, stílust, külsőt kap a blogom. Jelenleg némi technikai problémával küzdünk (inkább a férjem :D), de rajta vagyunk a megoldásán. Így megy ez, én kitalálom, ő meg törheti a fejét a megvalósításon. Mindenesetre remélem, a hétvégén felkerül. Itt egy kis ízelítő:


*******************************************

Ha van kedvetek, látogassatok el a L'Harmattan kiadó szépirodalmi részlegére. Elsősorban a könyveket ajánlom, de halkan megsúgom, hogy a dizájn nagyrészt én csináltam :) Jó kis gyakorlat volt, sok tapasztalatra tettem szert. Ugyan én sokkal díszesebbre terveztem az alsó részét, de a megrendelő kérésére egyszerűsödött a dizájn.

8 megjegyzés:

Kata írta...

Gratulálok!! Gyönyörű webdizájn, pont az a stílus, ami nekem is nagyon tetszik.

Réka írta...

Már a scrapbook.hu-n is néztem, hogy waúúú, milyen szuper új blinkie-d van, jöttem gyorsan, hogy megnézzem mi is ez, de nem találtam róla semmit. Azt hittem egy új készlet inspirálta. Nekem is kellene egy ilyen szuper férj!!! :D (Én sajnos magam kell megcsináljam ha kitalálok vmit.) Nagyon tetszik ez az új színösszeállítás. A kötelező feladatok halogatásával azt hiszem egy cipőben járunk. :D

kreatívhit írta...

Szép hétvégét nektek. Kíváncsivá tettél várom az eredményt.

Rucola Designs írta...

Szuper ez a site, gratula! Én is kivi vagyok! :)

do írta...

Szuper a webdizájn! Nagyon kíváncsi vagyok az új stílusú blogodra is!

Budaházi Brigitta írta...

Janka, jártam a hivatkozott linken. Gratulálok!!!!!!! Szipi-szupi. Alig várom az új blogarculatot itt is! Sokat ígérő már ez a kis négyzet is...

Mounier Noémi - Kolibri írta...

Izgatottan várom én is az új arculatot! :)
A linken talált dizájn is nagyon szép! Gratulálok! :)

Margó írta...

Szerintem hétvégén nagy lesz a jövés-menés a blogodon:-) Nekem ez a mostani is nagy-nagy kedvencem volt, de majd egyszer ....
Természetesen egy kicsit átugrottam a linken talált dizájn is megnézni. Nekem ahhoz a témához tökéletesen elég, finom, elegáns, és hangulatos.
(Nagy örömömre felfedeztem az írók között Király Leventét, aki akkor volt nyolcadikos, amikor az iskolájukban kezdtem tanítani és ráadásul az egyik kolléganő fia:-) Úgy büszkélkedem, mintha az én fiam lenne:-))) Köszönöm, hogy újat is láthattam, és izgulok a hétvégi látogatás miatt!!! Szép hetet kívánok a még hátralévő napokra!!