2011. május 26., csütörtök

Emlékek ládikója

Az ehavi YABO kihívást a májusi esküvők ihlették. Viszont nem akartunk ennyire kötött témát, illetve szerettünk volna valami inspirálóbb feladatot adni a puszta témamegadásnál. Így jött az ötlet, hogy legyen a megkötés a megkötés :D Azaz használjatok fel bármilyen formában textilt a projekteteken. Lehet ez szalag, filcdíszítés, anyagból készült kiegészítő, de bátran bevállalhattok valami komolyabbat is textilből.

Bevallom, először nem ilyet akartam készíteni, de aztán idő hiányában ez lett. (Az eredeti ötletemet elrakom későbbre -- nyáron úgyis megyünk esküvőre.) Már régóta ki akartam próbálni ezt a 7Gypsies dobozkát, mert annyira jól néz ki, és olyan ötletes dolgokat lehet vele kezdeni. Mondjuk, azt hittem nagyobb, mielőtt láttam volna a boltban. :P Csak feketében lehetett kapni, úgyhogy nagy választási lehetőségem nem volt.

A dobozka kedves finn ismerőseinknek készült nászajándékba. Bár az esemény már februárban lezajlott, most sikerült megcsinálnom, de így is csak kényszerből, ugyanis elköltöznek Németországba. Marja és Antti nagyon szeretik a kék színt, úgyhogy nem is volt kérdés, hogy ez lesz a domináns az ajándékban. A fekete doboz mellé választottam még fehéret és egy kis ezüstöt, ami elegánsabbá teszi a kompozíciót.
A készítése közben milliószor eszembe jutott Szabi, aki egy ilyet egy délutáni filmnézés közben összerakott volna, én meg 2 napot kotlottam fölötte, és nem vagyok maradéktalanul elégedett. Egyébként az ajándék nagyon tetszett nekik, úgyhogy megnyugodtam. Mostanra talán már a németországi (átmeneti) szobájuk falán lóg. :)

Textilként használtam organzaszalagot, csipkét, pompomos szalagot,
farmeranyagot,
illetve egy organzából készült sk. virágot.







A kihívásról itt olvashatsz részletesebben.
Határidő: június 19. éjfél
Nyeremény: egy 3700 Ft értékű Yabo csomag


Szép hetet!
Janka

11 megjegyzés:

NőiCsizma írta...

Gyönyörű és inspiráló!

icka írta...

ez csodálatos lett, elhiszem, hogy örültek!!!

Rita(006) írta...

Janka ez valami meseszép! Valószínű, nem egyedül vagyok irigy eme gyönyörűségre! Csúcs vagy!!!!!!!!

Rucola Designs írta...

Szerintem csúcskirály! Arról nem is beszélve, hogy nekem egy élet is kevés lenne, hogy összerakjam! :)

Lululu írta...

Nem csodálom, hogy tetszett nekik. :) Ez gyönyörűséges lett!

made by darinka írta...

Úristen de gyönyörű!!!! irigy vagyok én is nagyon :D :D

Unknown írta...

már a yabo oldalán kiszúrtam :) gyönyürű lett Janka! elhiszem, hogy nagyon tetszett nekik :) és jót mosolyogtam azon a mondatot ;) tényleg összeraktam volna pikkpakk ;)de nincs abban semmi rossz, hogy Te több nap alatt készítetted el, ettől lett ilyen alapos, szép munka :)

Budaházi Brigitta írta...

mesés alkotás... elolvadok tőle.

DAnett írta...

Olyan mint egy álom!! Már mikor megláttam akkor beleszerettem! Nagyon ügyi vagy!

altalena írta...

Nekem ez most nagy kedvencem tőled, olyan ízléses... én elégedett vagyok vele :-D Valószínű, hogy én 1 hétig is ültem volna rajta ... hihi:D

Eszter(beszteri) írta...

fantasztikus! :)