2011. május 25., szerda

Kicsit szomorkás a hangulatom...

Na, ideértem. Igen, kicsit szomorú vagyok, mert úgy döntöttem, hogy bezárom a boltomat. Egy időre felhagyok a tervezéssel is. Nem véglegesítek semmit, de nem is ígérek.

Egy nagyon felpörgött időszakban kezdtem el az egészet, és végül úgy tűnt, nem bírom. Nem tudtam az iskolával járó feladatokat összeegyeztetni azzal a kevéske elvárással sem, amit a boltban Brydka kért. Utáltam, hogy állandóan elnézést kérek, és hogy alapban rosszul érzem magam amiatt, hogy nem tudom teljesíteni a kívánalmakat. Nekem a tervezés rendes 8 órás meló (annyira viszont nem térül meg). Arra meg nem vagyok képes, hogy minden mellett éjszaka csináljam, csak mert "kell". Szeretek tervezni, készletet készíteni, de nem muszájból. Tudom, most már vége a sulinak, a héten a gyakorlatnak is, de éppen emiatt is gondoltam, hogy most hagyom abba. Egyszerűen szeretnék lelkifurdalás nélkül nyaralni, a családommal és a barátaimmal lenni. Júliusban hazamegyek, és ha minden igaz, otthon töltök majd másfél hónapot. Ezt viszont maximálisan ki szeretném élvezni -- kötöttségek nélkül.

Az ajánlatom tehát: a jövő keddig, azaz május 31-ig minden készletem 50% kedvezménnyel kapható -- valószínűleg utoljára. Akinek tehát tetszik, most vigye!!!


Szép hetet mindenkinek!
Janka

14 megjegyzés:

Eszter(beszteri) írta...

Elhiszem, hogy kicsit szomorkás vagy, de teljesen megértem a döntésedet!!!! És köszönöm a leárazást, én már bevásároltam. :)

hékás írta...

Teljesen megértem, hogy úgy döntöttél (egy időre) bezár a bazár. Egyáltalán nem jó, ha kényszerből csinálja az ember, és nem élvezetből. Pihenj, nagyon sokat, gondtalanul. Foglalkozz csak magaddal és a kis családoddal. Ha meg nagyon tervezhetnéked van, szerintem egy jó kis Janka-féle freebie-re mindig lesz érdeklődő. Addig is élvezd ki a szabad perceidet. Én is most Photoshop nélkül éldegélek. Korábban azt hittem, biztos bele fogok halni. De meglepően jól érzem magam scrap nélkül. És élvezem a sok-sok szabadidőt. Szóval elő a listával, hogy miket szerettél volna megvalósítani, csak idő hiányában nem történt meg. Most aztán lehet újra felfedezni a világot ;)

Annamari írta...

Sajnálom, hogy így kellett döntened, de a leírtak alapján maximálisan meg tudlak érteni!
És azt is sajnálom, hogy nem tudom kihasználni ezt a nagyszerű leárazást. :( Pedig 2-3 tuti kis Janka készletre fájna a fogam...(nekem nincs paypal-om, nővérem barátját szoktam megkérni, hogy vásároljon, de épp most hétvégén kértem tőle, így most nincs arcom...utálok mindig mástól szívességet kérni :(( )

Fel a fejjel és élvezd a nyarat! :)

Rucola Designs írta...

Teljesen igaz, az ember nem tervezget, hanem tervez, full-time, full-intensity - és csak akkor szabad, ha jólesik! Megértelek, nem is kell szomorkodni, ha lesz kedv megint, lesz hozzá bolt is. Találkozzunk nyáron, ha itthon vagy léccilécci!!! Kaposvárra is szoktam menni sűrűn! :)

{Hana} írta...

Tök igazad van!!! ;-) Persze attól még szomorkás érzés lehet...
Nyaralj, pihenj, ezt meg csak élvezetből szabad :D

do írta...

Ó :( de maximálisan megértelek és szerintem is jól döntöttél. Kényszerből semmit sem jó, sőt, semmit sem szabad csinálni. Pihenj nagyot, nehéz időszak volt, rád fér!

Lululu írta...

Együttérzek veled. Szerintem jól döntöttél. Jó nyaralást!

Ányi írta...

Janka, ne szomorkodj, inkább érezd jól magadat! Szerintem tuti menni fog ;)

kreatívhit írta...

Állandóan csak a lazítás meg a nyaralás nem is értem.:)

T írta...

Jó döntés, hiszen a barátaiddal és családoddal lehetsz...bár tudom, fájdalmas is. De ha lesz időgéped, vagy legalábbis több időd, kedved, akkor biztos újra neki látsz a tervezésnek...bolt mindig lesz...
Nagyon szép nyarat kívánok neked!!!

Réka írta...

Bevallom kicsit félve jöttem, mert tudtam, hogy szomorú hírrel fogsz várni. Én egy kicsit furán közelítem meg ezt a dolgot, így inkább azt mondom, hogy egy jó döntést hoztál, és ami még fontosabb, hogy IDŐBEN, még mielőtt teljesen kiégtél volna. :) Hidd el, nagyon jól fogod magad érezni így is, és szárnyra fogsz kapni!!! Alig várom, hogy lássuk a "CSAK ÚGY, minden ok nélkül" alkotásaidat, persze csak idővel, amikor úgy érzed. :)

Rita(006) írta...

Ne máááá! Csak remélni merem, hogy nem lesz tartós a pihenés utáni vágyad, és művészi vénád győzedelmeskedni fog és ismét teljes lelkesedéssel veted bele magad a tervezésbe! Fakóbb lesz Nélküled a designer világ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Margó írta...

Az a jó, hogy ez egy mostanra vonatkozó döntésed!!! Bennünk élhet tovább az, hogy bármikor tervezőként is visszatérsz! Pihenj szabadon és amikor itt az idő, hozd továbbra is nekünk a szuper készleteidet!!
Addig is készíts sok-sok szépséges oldalt a mi örömünkre is:-))))

altalena írta...

Sajnálom Janka, de teljesen megértem! De biztos vagyok benne, így sem fogsz unatkozni és sok sok oldaladat csodálhatjuk meg ezek után is :-D