2011. május 16., hétfő

A Scrapbook Napok eredményei

A múlt hétvégén kezdődött Scrapbook Napok egészen megmozgatták kis közösségünket a Scrapbook.hu-n. Olyan jó volt látni, hogy ennyien alkottatok, ráadásul annyira szépeket!!! Itt is mondom, hogy a kommentezéssel el vagyok maradva, de igyekszem... (Tegyetek ti is így, mert mindenkinek jól esnek a kedves szavak.)

Andi (Sapimanó) főnöklésével (de jó kis szót találtam ki) indított kihívásunkon ismét önmagunkról kellett elárulni pár dolgot. Voltak könnyedebb témák, de volt olyan is, amelyhez mélyebbre kellett ásnunk. Sajnos, egyelőre az 5 kihívásból 2-t tudtam elkészíteni, de ami késik...

AAM 2. - kedvenc színem
Azt hiszem, ehhez sok magyarázatot nem kell fűznöm. Nem is akartam túlbonyolítani és analizálni, ezért csak azokat a szavakat írtam rá, amit a sárga előhív bennem.


AAM 4. a scrapbook mint terápia
A témát én javasoltam, Andi meg rábólintott. Nagyon érett bennem ez az oldal, vagyis a témája. Ez az én "mumusom", a gondoskodás. Azért is töltöttem ki vakszöveggel, mert ez csak magamnak szól, senkinek sem mutatom meg. Nehéz volt, mondhatni, vért izzadtam vele, de hiszem, hogy már a kimondás által is előrébb vagyok.



Ági szervezett egy csudaklassz játékot, digimorfózis a neve. Nem egyszerűen lifteltük az előttünk levő oldalát, hanem be kellett építenünk az általa adott utasítást az oldalba. Én Ickától kaptam inspirációt + azt az instrukciót, hogy legalább az egyik fotó tájkép legyen.

A stockholmi utazásunk képei közül szemezgettem. A jobb oldali képen háttérben a Királyi Palota látható, a balon a Gamla Stan, azaz az óváros.



A negyedik kihívás, amin sikerült részt vennem, a Kép egymásnak Didó szervezésében. Most Krisztának készítettem oldalt, és nagyon szerettem csinálni. Mivel a fotót nem akartam bántani (pedig jó színes :D), úgy döntöttem, kék és pirosas színekben fog pompázni az oldal. Egyébként nagyon nem szeretem a piros-kék színkombót, nem is értem, mi vett rá, hogy kipróbáljam :D Hogy mégse legyen annyira rikító (ami eleve a fényképeket is elnyomná), a piroson tompítottam kicsit, a kéket meg Csillu világoskék pulcsijához igazítottam. Az oldal az elején liftnek indult, aztán kicsit más lett belőle :D Én most nagyon szeretem ezt az oldalt.
Egyébként az a vicces, ha másnak kell oldalt csinálnom ebben a játékban, az valahogy mindig olyan jól sikerül. :D Magamnak is akarok már ilyet!!!


Én Majától fogok oldalt kapni, amire még türelmesen várok. :) Reméleml, nemsokára már megláthatom.

3 megjegyzés:

Szabina írta...

Gyönyörűek az oldalaid! le a kalappal előtted, hogy ennyit alkottál és egyik szebb mint a másik :) Észrevetted, hogy egy perc különbséggel bloggoltunk :)

Kriszta (hozak) írta...

Szeretem az összes oldaladat, de ugye nem baj ha az utolsó a szíven csücske? :-D

kreatívhit írta...

Jó kis termés :)