2011. május 23., hétfő

Utazzunk Tündérországba!

A héten végre letelik a gyakorlatom, és akkor végre lesz IDŐM mindenre :D Például a blogolásra, amivel úúúúgy el vagyok maradva. Ne tudjátok meg, mennyi mindent meg akartam osztani már hónapok óta :P (Lehet, hogy nem is fogjátok, hihi.)

Két, számomra kedves ember készleteit szeretném megmutatni. Kata és Szabina készleteiről van szó. Teljesen más stílusúak a készletrk, így az oldalaim is eltérőek. Mondjuk, én nem is tudok egyféle stílusban alkotni, nekem az nagyon unalmas.

Szabi igazi nyárra való, utazós cuccot hozott össze rengeteg elemmel. Imádom minden elemét! Aki utazós élményeit szeretné megörökíteni, annak ez a kit telitalálat.
Ne feledjétek, Szabi FB oldalán freebie is vár rátok!

Az oldalon magát az utazás témáját örökítettem meg. Azt, hogy mennyire nem rajongok magáért az útért. Meg a "bőröndözésért", ami már csuklóból megy, és ha muszáj lenne, 20 perc alatt menetkész lennék bárhova :D (A címként funkcionáló betű saját gyártmány.)


A készletet egyben és részenként is megveheted a Catscrap boltjában.
Most még akciós!!!
Azokat a cuki kis "gombokat" pedig ingyen letöltheted a boltból.


Kata pedig egy gyönyörű, romantikus készlettel jött ki, mely az eldugott kis kertek ihletésében készült. Pasztell rózsaszín jellemzi a kit színvilágát, mely mellett egy csipetnyi zöld is megtalálható. Csengémet választottam az oldal "alanyának". Imádom róla ezt a képet.



Kata tündérkertje, a Fairy Garden a Two Little Pixelsen kapható még akciósan!

Katánál is találsz egy jó kis template-et, amelyet ingyen letölthetsz a blogjáról.


Ennyi volt a móka mára, zárul Janka mókatára. Hehe! Mit gondoltok, mikor tudom felrakni a tesómnak készített fotókönyv oldalait mutiba???
Szerdán jövök egy szomorkás hírrel :(

4 megjegyzés:

do írta...

Először is picit irigykedem a szabadidőért, de csak és kizárólag picit :D
Az egyik oldalad klasszabb, mint a másik! Azt csodálom benned a legjobban, hogy tényleg minden oldalad más, és mégis annyira jellemző rád! Olyan csodás jankás mind ,mindegy milyen stílushoz nyúlsz, hagymához, vagy digihez.
:((( akkor nem várom a szerdát

Unknown írta...

nagyon szépek az oldalaid, Orsi jól mondta! mind más, de mégis nagyon jankás :) Ja és még el nem felejtem, klassz lett az új blogdesign, még akkor is, ha először nem ilyet szerettél vna :)

kreatívhit írta...

Jól sikerült klassz oldalak.Az első lazán kedvenc remek hangulatú kifejező ötletes.

T írta...

Csodás és kifejező mindkettő!!! Teccős nagyon!!