2011. június 27., hétfő

Felező buli

A Yabo Challenge blogon felező buli van!!! Gyertek, csatlakozzatok!
Az év fele már eltelt; megvolt Szt. Iván napja, ami azt jelenti, hogy sajnos rövidülnek a nappalok. Na, de itt a nyár, nem szomorkodunk! Viszont épp ezért itt az ideje egy kis összegzésnek, visszatekintésnek.

Az ehavi kihívás témája az elmúlt félév eredménye, és a következő félév vagy csak a nyár feladatai. Készítsetek scrapbook alkotást az elmúlt félév legjobb képeiből vagy egy fontos tervről, ami megvalósult vagy a teendőkről, amiket még idén véghez kell vinni.

Határidő: július 31., éjfél
Részletekért keresd fel a Yabo Challenge blogot!

Egy 8x8 inches oldalt készítettem, mert jó lesz az AAM-es albumomba. Az oldalt egy nagy boríték határozza meg, amelyre csak lazán rátűztem 2 fotót egy gemkapoccsal egy pillangó társaságában. A két fotó ugyan nem éppen ebben a félévben készült, hanem ősszel. Az alsó a suli 1. napján készült képem, ami minden tökéletlensége ellenére nagyon fontos napot rögzít. Mivel a kommentáromban szerepel az iskola, mint az elmúlt egy év lényeges eredménye, ezért mindenképpen bele akartam tenni ezt a fotót. A borítékba egyébként egy kártyát csúsztattam egy idézettel együtt, amin egy picit részletesebben is kifejtem, miért volt számottevő az iskola, illetve miért szeretném a többi tervemet, álmomat megvalósítani.

A címként szereplő számok azért olyan kis bénák, mert én vágtam ki őket dekorgumiból, mivel nem volt megfelelő méretű és színű betűmatricám (éljen a digiSB!). Az alatta levő feliratokat fóliára nyomtattam, majd felragasztottam a papírra. Az apró díszítéseket Danielle Flanderstől (DaniT) koppintottam, akinek imádom a stílusát. Ilyen pl. a kis gombvirágok vagy a tűvel átszúrt szívecske.


Szép hetet!
Janka

2 megjegyzés:

Unknown írta...

jó kis oldal lett nagyon! pedig először megijedtem ettől a sok a kéktől. Nagyon tetszik a cím, ahogy számmal és szöveggel is kiírtad. :)

Réka írta...

Nagyon teszik!!! Fogadjunk, hogy abban a borítékban van a legnagyobb álmod elrejtve. ;) Mármint leírva. :D