2011. június 10., péntek

Festékfújás, gombbehúzás, egész napos scrapbookozás

Csodaszép reggelt mindenkinek!

Ebben a hónapban indítottuk útjára az új kihívássorozatunkat, melynek második állomása a technikai kihívás. Ebben mindig segítségetekre leszünk egy-egy leckével, amit az oldalatokon alkalmazni kell. Az első technikai kihívásnak én lennék a háziasszonya, khm. A festékfújást választottam, mert ez mindkét alkotótábornak használható. De hogy ne legyen annyira egyszerű, stencilezéssel fűszereztük meg. Cikkeket a honlapon találtok a témáról.


Játékleírás és részletek itt.
A kihívás határideje a hónap vége.


Az inspirációs oldalam pedig ez lett. (Annyit megsúghatok, hogy nem véletlenül választottam ezt a témát, ezeket a színeket ;) Előzetesen is csatlakozom a következő heti kihíváshoz.)


::credits::

**************************************************

El sem tudjátok képzelni, tegnap milyen kincsre leltem :) Egy egyszerű gombbehúzóra!!! Nem tudom, ki lelkesedik erre még, de én totál odavoltam. Ezzel saját készítésű bradeket (fogalmam sincs, hogy hívják magyarul -- ilyen kis gombszerű elemek) lehet vele csinálni. Nem kell hozzá olyan hatalmas méretű, hagyományos gombbehúzó (pedig már azt is fontolgattam). Egy pindurka és nagyon egyszerűen kezelhető eszköz segítségével egy pillanat alatt bevonhatjuk gombunkat a kívánt anyaggal. Igazából, ha utána számolok, nem éri meg annyira, mert az 5 gombos készlet 4.40 €, de majd otthon is megnézem, biztos olcsóbb ennél. Több méretben lehet kapni, én a 19 mm átmérőjűt vettem meg, de van nagyobb is és kisebb is.

Prym gombbehúzó felszerelés :)
Gyorsan ki is próbáltam egy sárga kockás és egy fekete csipke gombbal. Imádom!!!


A másik klassz dolog, hogy holnap egész nap (!!!) scrapbookozni fogok. Hétvégén reggel 10-től este 8-ig lesz közös scrapbookozás a helyiekkel :) Nem lesz program, mindenki azt csinál, amit akar. Én egy Yabo téglalap albumot fogok készíteni fekete-szürke-sárga színkombóval. A tartalmát illetően még bizonytalan vagyok, de egyelőre jobbat nem tudok kitalálni, minthogy egy AAM 2011 album lesz. Minden, amit most szeretek, amire vágyom, ami én vagyok. Lehet, hogy a fotókkal majd később fogom feltölteni... Mindenesetre nekiállok képeket keresni, hátha találok valami jót.

Szép hétvégét Nektek is!



3 megjegyzés:

kreatívhit írta...

Klassz ez a gombbehúzó ötletes.Az oldalad is:)

Szabina írta...

hűűű az oldalad gyönyörű!!! nagyon tetszik a színkombó és a sprayzés rajta :) a gombbehúzó meg állati!! én is szeretnék ilyet, majd beszéljünk róla ;) a yabo-s albumodat pedig nagyon várom, jó színeket választottál hozzá :)

altalena írta...

Én még ilyen gombbehúzót nem láttam, de ha hallok felőle szólok neked! Imádnivaló az oldalad, és abban is biztos leszek, hogy a kis albumodat csodálattal nézzük majd :D