2011. augusztus 20., szombat

Inspiráció

Sziasztok!

Visszatértem - egyelőre még csak a finn földre, de nem a régi kerékvágásba. Azért igyekszem. A nyár nagyon jó volt, bár egy szempillantás alatt elment. Alig élveztem ki az otthonlét örömét, máris eltelt egy-két hét. Azt hittem, sokkal több dolog, látogatás fog beleférni 6 hétbe. Tévedtem! A legjobb barátnőimet is csak kétszer láttam, szóval nem beszéltük rongyosra a szánkat.

A nyáron alig scrapbookoztam. Mutatom két oldalam közül az egyiket, amit a hat hét alatt sikerült összehoznom. Illetve egy fotókönyvön is ügyködtem, ami nem lesz publikus. Szeretett kaposvári lelkészemnek készült, akit kb. 15 éve ismerek, ugyanis püspöknek avatták, így elköltöztek Győrbe. Augusztus végén lesz a búcsúztatója, és arra készítettem a gyülekezet nevében az ajándékot. Sok fényképpel, pár scrapbookos oldallal - ahogy én szoktam. Remélem, tetszeni fog neki is.

Egyik oldalkám a Scrapbook.hu színinspirációs kihívására készült - hogy már csináljak valamit augusztusban. Ági hozta a fagyiszíneket, sőt egy papírcsomagot is kreált hozzá. Én nem azt használtam, mert akkor még nem volt kész :) A fotón finnországi barátnőm 4 hónapos pici Edwardja látható. (Az apuka svéd, innen a név.) Olyan kis cukorfalat!



1 megjegyzés:

Kinga írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.