2011. augusztus 30., kedd

Újdonságok

Már egy ideje tervben volt, de nem jutottam el a megvalósításig. Szerettem volna, ha a Pinterest oldalam is felkerül a blogomra. Én is úgy vagyok vele, mint Noémi: tisztára PinUp Girl lettem :D Jó, ott még nem tartok, ahol ő, de igyekszem. Nagyon szeretem ezt az inspirációs gyűjtőfalat. Újabb és újabb dolgokra akadok rá. Néha újra rendszerezem a tábláimat (board), mert rájövök, úgy jobb. Tehát ha van kedvetek, kukkantsatok rá a pin boardomra, és inspirálódjatok.


A másik dolog, amire fel szerettem volna a hívni a figyelmeteket, az a bal oldali sávban található, új logó. A Quality DigiScrap Freebies egy fantasztikus freebie-gyűjtőhely, ahova kizárólag minőségi, ingyenes termékeket tesznek fel. A blog vezetői lelnek rá ezekre a klassz dolgokra. A Snapshot c. készletemet is közzétették, így értesültem róla.

Én a helyetekben eltárolnám :) Magam nem vagyok egy nagy freebie gyűjtő már, inkább vásárolok, de ezek között nagyon jókat találtam. Érdemes böngészni közöttük, sőt napi szinten is, hiszen kiteszik az ideiglenesen elérhető freebie-ket is.

Quality DigiScrap Freebies

4 megjegyzés:

Timi írta...

Köszi Janka!

Névtelen írta...

Köszönjük :)

kreatívhit írta...

Köszi.A Pinterest már a jól emlékszem Ányi is ajánlotta nekem.Most pedig Te is.Biztos tuti majd meglesem.

ziti írta...

most, ezzel a bejegyzéseddel szembesültem azzal, ami egy ideje már motoszkál bennem: a megvásárolt készletek sokkal jobb dolgokat tartalmaznak, mint az ingyenesek

de lehet, hogy ennek csak az az oka, hogy azt veszem meg, ami valóban tetszik?