2011. november 9., szerda

A DSD termése

A hétvége - gondolom, sokaknak - a scrapbook jegyében telt. Olyan termékeny voltam, hogy magam sem hiszem el. Persze, kellett egy hatalmas ösztönző erő, mely nélkül biztos nem tudok ennyi oldalt készíteni. Köszi, Didó! :) Öt, azaz öt oldalt hoztam össze mindössze 4 nap alatt. Nos, nekem ez hatalmas teljesítmény!

Először itt volt a saját kihívásom, ahol a mások által, a közösbe "bedobált" dolgok közül sorsoltam magamnak a következőket: türkiz - spéci címfelirat fontból - wa.

Aztán Brigi Hagymából digi kihívása követhezett, ahol kemény fába vágtam a fejszémet, mert Noémi "Jéé, de édes vagyok!" c. oldalát lifteltem. Rengeteg réteg, ráadásul lányos oldalt fiúsítottam. Ezért a virágoknak, cuki kis elemeknek menniük kellett!

A következő stresszforrást a speed scrap jelentette. Vért izzadva küzdöttem ezzel az oldallal meg a kihívással. Tudvalevő, hogy szeretek szöszölni az oldalakon. Nem tudom rövid idő alatt összehozni az oldalaimat. Ha valamilyen csoda folytán 1,5-2 óra alatt sikerül, az már pirosbetűs ünnep. Ráadásul este volt, és már 2 fotókönyvet is összeraktam előtte... Mindezt tetézendő, a diszlexiám az egeket verte: olyan hülyeségeket olvastam utasítás gyanánt! Még jó, hogy visszamentem még egyszer, és akkor látom, mi a francot művelek én, mikor nem is ez a feladat?! Az alábbi oldalt izzadtam ki magamból 1-1,5 óra alatt.


Didó Lifteljünk! kihívása mindenkit lázba hozott. Azt hiszem, a legsikeresebb kihívásnak könyvelhetjük el minden szempontból. Komolyan mondom, hihetetlenül klassz alkotások születtek! Nagyon-nagyon megéri bekukkantani abba a galériába!
Az általam készített oldalon egy olyan pillanatot örökítettem meg, amikor tavaly a Mac Bookon levő kamerával hülyéskedünk Andrissal, a barátaink kisebbik fiával. Kevés oldalt készítek róluk, pedig viszonylag sok időt töltünk együtt.

Az utolsó pedig Meriennek készült ajándékba a Kép egymásnak c. játék keretében. Sok időt molyoltam ezzel az oldallal is, sőt még egy új ecsetkészletet is be kellett szereznem hozzá, mert éreztem, hogy valami szépet kell alkotnom ezzel a csodás fényképpel. Jelentem, Annamarinak tetszik, szóval megkönnyebbültem.


Remélem, akik velünk tartottak a DSD alkalmából, élvezték a kihívásokat, játékokat. Én nagyon elfáradtam mind a "játékokban", mind pedig a szervezésben. :)

U.I.: Képzeljétek, nyertem a DHD-n! Engem sorsoltak ki az Ági által hosztolt, színinspirációs kihíváson. Úgy örülök! :)

Szép hetet!

9 megjegyzés:

hszabinka írta...

Gyönyörűséges minden oldalad, főleg az utolsó,amit Meriennek készítettél...Gratulálok a nyereményhez! :-)

Blithe írta...

Olyan szép az összes munkád :)) ... Ez is nagyon különlegesre sikeredett!

Unknown írta...

gyönyörű oldalakat készítettél Janka! komolyan egyik szebb és inspirálóbb mint a másik :)

Ági írta...

Nagyon szépek az oldalaid, mint mindig :)
Köszi a kihívást! Ja, és gratula a nyereményedhez :)

Eszter(beszteri) írta...

FAntasztikus oldalak, Janka, sajnos nem volt időm még kommentelni sem a galeszban, úgyhogy msot itt pótolom!

T írta...

Csodás oldalak, na milyenek is lennének????Szuper termések...és köszi a szervezést...ja és gratula!!!

Gabi írta...

Sajnálom, hogy kimaradtam ebből a jó kis buliból - de azért az oldalakat igyekeztem megnézni, még ha kommentelni nem is volt időm. Gyönyörűek a Tieid is !! Gratulálok a szervezéshez is ! Szép napot!

sandybell127 írta...

Fantasztikus oldalakat készítettél! Jaj de jó, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki órákig szöszöl egy-egy oldal elkészítésével... :) Gratula a nyereményhez! :)

Annamari írta...

Gyönyörű az összes oldalad, Janka! Természetesen az utolsó a kedvencem! :) Itt is köszönöm szépen! Ó, és még vásároltál is ez miatt egy ecsetkészletet(ami mellesleg tök szép). :) Jó kis hétvége volt (én is jól elfáradtam). Klasszul megszerveztél mindent!