2012. március 19., hétfő

Az első "nagyobb" hibrid oldalam

Az úgy volt, hogy már mindent bepakoltam, összekészítettem, rendbetettem, és maradt egy pár szabad órám. Eszembe jutott Ági blogján a kihívás, amelyen vendégtagságot lehet nyerni hozzá. Bár nem feltétlenül akarom elkezdeni a CT tagságok gyűjtögetését (sőt, inkább leépítem őket, hogy többet tudjak magamnak alkotni), de ez megtetszett. Meg amúgy is jó móka. Aki meg eddig csak digizett, az igazán megpróbálhatja.

A feladat tehát: liftelni a blogon bemutatott oldalt + kinyomtatni + valamilyen valódi kiegészítővel gazdagítani, azaz egy hibrid oldalt kell készíteni. Mivel Erica Coombs és Ági közös játéka ez (mindenhol nyerhetsz egy vendégtagságot), ezért kérnek, hogy az ő készleteiket használd fel, de nem kötelező. Nos, én Ágiért használtam és Robyn Meierottoét, mert nekik volt kimondottan utazós készletük. Digiben megszerkesztettem az oldalt nagyjából, a háttért és a kiegészítőket kinyomtattam, majd kerestem fényképeket (igen, az eredeti terv szerint 3 lett volna rajta) a netről, végül összeállítottam. Mindenképpen rá akartam tenni a zsugorkából készített fényképezők valamelyikét. Meg rávarrtam az "útvonalat", mert nagyon tetszett a technika. Ennyi, már kész is!!!

Thailand - hibrid oldal

:: credits ::


A valóságban nem ennyire csálé, de így sikerült kivágnom. A betűk azonban tényleg csálék. Szokatlan módon ez a betűmatrica állatira ragad. Általában rárakom egy fóliacsíkra őket, hogy megnézzem, hogyan állnak, jó-e a betűtávolság, aztán odapróbálom a helyére. Így is volt, csak ez ottmaradt. Próbáltam leszedni, de nem ment, csak ha feltéptem volna. Mindegy, így marad. Nekem jó így is!


7 megjegyzés:

Gybogi írta...

eszméletlen jóóóóóóóó! és nyaralás is csúcs szuper lesz tuti!

evadraga írta...

Pazar lett Janka! :)) Nagyon kellemes nyaralást kívánok, vigyázzatok magatokra! :)

NőiCsizma írta...

Nagyon klassz az oldal! Jó utat és jó pihenést!

Rucola Designs írta...

Ez mekkora zsír! És már élőben élvezed! :)

Névtelen írta...

Nagyon tetszik! Nagyon inspiráló vagy mint mindig! Drága Janka, jó pihenést kívánok Nektek!!!!

kreatívhit írta...

Azért van egy táj az tény.Remek lett az oldal.

Era85 írta...

Szuper oldal lett! Az a fotó ..... egyszerűen lenyűgöző!!!!!