2012. március 11., vasárnap

Rend és összevisszaság

Lassan 3 hete készítettem ezt az oldalt, de még mutatni is elfelejtettem. Ja, nem vagyok valami összeszedett mostanság. Még a dátumot is elírtam! Nézzétek csak, egy hónappal későbbi időpontot írtam rá. :) Süni azt mondta, talán addigra rendeződnek bennem a dolgok.


Nem tudom, de azt tudom, hogy azon az időponton már biztosan nagyon jól fogom magam érezni :) Ugyanis nyaralni megyünk... Most! Évek óta nem jutottunk el egy hosszabb nyaralásra. A tavalyi stockholmi és zürichi kirándulásunk már nagy kiruccanásnak számított. Most pedig tetőztem. Úgy éreztem, muszáj elmenni innen a hidegből, télből! Valahogy most nagyon megviselt ez a tél, pedig nem is mondható hosszúnak. Már elkezdett olvadni a hó is... Mindenesetre szeretnék MELEG napfényt érezni a bőrömön. Szeretnék SÁRGA fényben fürdeni. (Akármilyen furcsa, itt, Északon fehér színű a nap, a fény; minden vakító.) Szeretnék egy picurka időre kiszakadni mindenből, és gondtalanságot színlelni.

Úgyhogy egy hét múlva elhúzunk melegebb égtájakra! :D De erről majd később... :)

5 megjegyzés:

Ági írta...

Kellemes pihenést Nektek! :)

Rucola Designs írta...

Kívánok sok sárga fényt, meleget, D-vitamint, élményeket! :)

Margó írta...

Peti fiam négy évi bírta London "klímáját" és most jobban érzi magát a világ túlsó végén, a romániai csángómagyaroknál!:-)
Felhőtlen, napsugaras kikapcsolódást és feltöltődést kívánok Janka!:-)

kreatívhit írta...

Élménydús kikapcsolódást.

Margó írta...

... ja, és a lényeg lemaradt: lehet, hogy az én állapotomnak is köszönhető, de én még a Pinterst mappámba is magammal vittem az oldalad! Engem - felszabadít!:-))