2012. június 6., szerda

Neonőrület (freebie)

Nem tudom, Magyarországra mennyire gyűrűzött be a neonőrület, de itt teljesen a tetőfokára hágott. A fiatalokat célzó ruhaüzletek tömve vannak neon sárga, narancs, pink és kék színű holmikkal, de a felnőttruházat sem nélkülözheti a vagány színeket ebben az időszakban. A nyár amúgy is harsány színekben szeret tobzódni, így ezeket a bohókás, merész színeket nem hagyhatjuk ki egyetlen divatos összeállításból sem. Bár eleinte enyhe meghökkenéssel figyeltem, ahogy a boltok polcaira felkerülnek ezek a vadító cuccok, mostanra megbarátkoztam velük, sőt be is szereztem egy-két apróságot magamnak.

Természetesen a scrapbook is fel fogja karolni a trendet, ahogy mindig is tette. Lengyel lányoknál látni, milyen merészek, mennyire jól használják a rikító színeket. Az ő alkotásaik ihlették leginkább a legújabb ingyenes készletemet, amelyben a neon sárga és pink mellé visszafogottabb kraftos színeket választottam. Olyan elemeket készítettem, amelyek most valamiért nagy kedvenceim, ezért is a LOVE szó a címben.


A készlet elemei természetesen harmonizálnak, de óva intek mindenkit attól, hogy kizárólag ebből pakolgasson az oldalára! Nem hinném, hogy egy-egy rikító pontnál többre vágyik a szemünk, amikor egy oldalt szemlélünk. Persze kivételek mindig akadnak! Mindenesetre a kevesebb több elvét vallom.

Remélem, nektek is tetszik ez a bevállalósabb készlet. Szívesen látom minden alkotásotokat, amelyben akár csak egyetlen elemet is felhasználtok. Ha tetszett, ne fogjátok vissza magatokat, hagyjatok nyugodtan kommentet, véleményt, mert ebből látom, mennyire van igény a továbbiakban hasonlókra.

-------------------------------------------------------------------------
Neon is totally IN! At least, here in Finland, every shop is full of neon clothes. First, I shockingly watched the new trend spreading. The awful 80's are back, yeah! But I get used to it and started to love these vibrant colors. Watching the Polish girls' (Ania-Maria, Mumka, Nulka, Jaszmurka) scrapbook pages I thought it would be awesome creating a digital kit with neon colors. So I made one :) I hope you like it even if it's a bit too bold. Although I combined the neon colors with neutral browns, may be better if you don't use these bright colors alone on your layout.

I hope you like it. If you do please, leave me some kind words. Thanks.

Kattints a képre a letöltéshez / For downloading click on the pics



Azért is hoztam ezt a freebie-t, mert annyira elhanyagoltam a blogot mostanában. A háttérben alkotok, plussz mindenféle dologgal van tele a magánéletem is, szóval örülök, ha élek. Jó a pörgés, csak ilyenkor háttérbe sorolódnak más tevékenységek. Készülök haza is, így a nyáron nemigen lesz blogolás. Szóval amolyan utólagos bocsánatkérés és előzetes engesztelés lenne ez most részemről. Remélem, nem felejtetek el akkor sem, ha mostanában nem lesznek bejegyzések :)

Mindenkinek csodás nyarat kívánok!