2012. november 3., szombat

Mindent egy csapásra

Már megint nem sikerült blogolnom az elmúlt időszakban. Elkezdtem rendesen dolgozni, és ez bizony eléggé átszabta a mindennapjaimat. Még tanulnom kell, hogy gazdálkodjak a kevéske szabadidőmmel, ami a munka után megmarad. Sokszor hazaesem, aztán felmarkolom az edzőcuccomat, irány mozogni. Utána legtöbbször fáradt vagyok már, nem állok neki semmi kreatívnak. Na, nem magyarázkodom tovább :)


A mai nappal kezdetét veszi az egy héten át tartó DSD-hét a Scrapbook.hu-n. Játékokkal, kihívásokkal és egy csomó freebie-vel készültünk nektek. Nem akartuk, hogy a hosszú hétvége stresszben teljen, ezért is toltuk ki a játékok határidejét a jövő hétvégére.  
A játékokról itt találsz leírást. 

Készítettünk nektek pár őszi jellegű csomagot, Lombhullás néven. Íme, az én részem: 


*****************************************************

A másik nagy újság, hogy Szabina barátnőmet mint Új arcot mutatja be a My Scrapbook Art. Ebből az alkalomból olvashattok vele egy interjút a honlapon, illetve letölthettek onnan egy klassz készletet. Az interjút Szabi blogján is elolvashatjátok magyarul. Szívből gratulálok neki, hogy nemzetközi téren is felfigyeltek a tehetségére :)

A készlettel alkottam egy egyszerű oldalkát. Valahogy mostanában nem nagyon van kedvem túlspilázni a dolgokat. De lehet, hogy csak Didó tanfolyama hat rám ilyen módon :D

SCW - Be you mini kit (freebie @ MSA)

SCW - Be you mini kit

*****************************************************

 Befejeződött a Scrapbook.hu és a Kossuth kiadó közös kihívása, amely a Füst és csont leánya c. regény körül forgott. Annyira klassz alkotások születtek, mind hagyományos, mind digitális technikával! Ha tehetitek, nézzétek végig a galériát!!!



A kiadó egy kiállításon mutatja be az ÖSSZES beküldött alkotást. A kiállításra november 7-én, szerdán 17 órakor kerül sor az Örkény István könyvesboltban, Budapesten. A részletekről itt olvashatsz.


Egyelőre befejezem, pedig még lenne miről írnom. Nem baj, marad legközelebbre is valami :) Készülget a Didó által tartott tanfolyamom albumja. Nagyon imádom!!! Alig várom a karácsonyi tanfolyamot is :)

Szép hétvégét nektek!


1 megjegyzés:

Unknown írta...

Nagyon szép a kis készleted Janka, már töltöm is lefelé :) Köszönöm! És köszönöm a kedves sorokat is ;) :*