2014. február 12., szerda

Az első hónapok (+freebie)

Hihetetlen, hogy már 2 hónap eltelt. Nekem, mondjuk, többnek tűnik. Pici lánykánk már nem is olyan pindurka. Napról napra egyre többet tud, egyre több gyönyörködnivaló van benne. Születésével a szívem kétszer akkorára nőtt, és nem csak a szeretettel telt csordultig, hanem az aggodalommal is. Azt hittem, laza anyuka leszek; de arra álmomban sem gondoltam, hogy annyi mindenen tudok (LEHET) aggódni. Persze biztosan mindenki így van ezzel.

Az meg végképp nem fért eddig a fejembe, hogy láthatja egy szülő - és főleg egy anya - a legszebbnek és legédesebbnek a saját gyerekét, akármilyen is. Azt hiszem, ezt is felírhatom a "meg kell tapasztalni" listára. :) Mindenesetre most már értem. Biztosan nem is tudom reálisan megítélni, mennyire is "tündéri" valójában a gyerekem, mert én mindenkinél szebbnek látom. Minden egyes pici porcikáját imádom; amikor pedig rám mosolyog evésnél, teljesen elalélok.


Itt szeretném megköszönni Nektek azt a rengeteg üzenetet és lájkot, amit a fényképeimnél, bejegyzéseimnél hagy(ta)tok. Sok mindent nem tehetek, ezért készítettem Nektek ezt a kis készletet köszönetképpen a sok jóért. Borzasztóan jól esik, hogy ennyien gondoltok rám, ránk. A készletet Emma egyik bodyja (lásd képen) inspirálta, amin hasonló színben pompáznak az erdei minták. Pindurka készlet, de most ennyire futotta. :) 



Továbbra se felejtsetek el! Csodaszép scrapbook oldalaitok pedig engem is egyre közelebb visznek az alkotáshoz. Szóval hajrá! 


11 megjegyzés:

Bíró Ágnes írta...

Nagyon aranyos készlet, Janka! A kislányod pedig nagyon szép és cuki! :)

Kata írta...

Tüneményes kis készlet,nagyon tetszik! További sok-sok boldogságot Nektek! :)

Unknown írta...

Én is nagyon szépen köszönöm a kis ajándékot! Továbbra is nagyon szép napokat kívánok nektek!

Eszter(beszteri) írta...

Lehet, hogy pindurka a készlet, Janka, de gyönyörű, köszönöm szépen! :)
Ismerős érzések, amikről írsz, és hidd el, lesz még jó néhány dolog, amiről azt gondoltad, hogy nem..., aztán meg DE! :) Pici Emmád amúgy meg tényleg gyönyörű, elfogulatlan szemmel nézve is - egy anyának meg mindig a sajátja a legszebb, ez így van.
Élvezzétek az együtt töltött időt - annyi mindenre fogja még ez a pici lány kinyitni majd a szemed! Közhely, de igaz: rohan az idő, ezután még inkább érezni fogod te is. A jó hír viszont: hogy minden korszaknak megvan a maga szépsége. Fotózz sokat, és jegyzetelj! Az oldalak meg majd jönnek később (bár nekem továbbra is nagyon hiányoznak az alkotásaid!).
Na, bocs, hogy ilyen hosszú voltam. :)

Rucola Designs írta...

Tündérbogár! Vigyázzatok egymásra! :) És köszi!!!

Gólya írta...

Köszi a kis készletet!
Minden anyának a legszebb a sajátja és ez így van nagyon jól! A Manólány gyönyörű és irtó huncut a mosolya, nagyon sok boldogságot hozzá!!!!
Szeretettel: Gólya

Mounier Noémi - Kolibri írta...

Jajj, de jó Janka, hogy írtál! Tüneményes a csajszikád! :)
Nagy mosolyra fakasztottál az írásoddal, mert így van ahogy írod...
Tudod mi lesz a következő felsimerés (legalábbis nálam az volt)? A szigorúság... Mostantól ha nagyon szigorú valaki, sokszor azt látod majd magad előtt, hogy mennyire félti a gyerekét. Ha pedig engedékeny akkor is! :D Egyszerűen úgy szeretjük a gyerekünket, hogy vagy nagyon szigorúvá válunk bizonyos esetekben, hiszen féltjük, vagy nagyon engedékenyekké válunk, mert nem bírunk nekik ellenállni! :D

A készlet is szuper! Köszönöm! :)

Unknown írta...

Köszi a kis készletet, kedves Tőled :) Sok sok puszi Nektek! ;) Emma tündéri, egyre jobban hasonlít Rád :)

Névtelen írta...

Köszi a szépséges kis készletet Janka!
Az érzéseid teljesen helyén valóak! :) Tündéri a kislányod! További boldogságos szép napokat!

Margó írta...

A világon nagyobb csodát nem kaphatunk, mint a gyerekeinket!!! Érzelmileg hihetetlen gazdaggá válunk, főleg, ha így tudunk rá figyelni, mint Te is Janka!! ... és én már azt is tudom, hogy mindegy, hogy hány évesek ...!!!
... és kisEmma tényleg gyönyörű!!!
Nagyon finom, szép készletet alkottál nekünk, ez nagyon-nagyon kedves ... köszönöm!

Julie P. (babyofmine) írta...

thank you for the mini kit!