2014. július 11., péntek

Update és freebie

Lassan csak olyan bejegyzéscímeket írhatnék, hogy "újra itt". Némileg lehangoló, másrészt viszont az ok határozottan guilty pleasure-kategóriás, úgyhogy meg is bocsátok magamnak.

Kicsi Emmám már nem is olyan aprócska: jövő héten 7 hónapos lesz. Biztos sohasem fog megszűnni az a rajongás, amit érzek iránta, amitől őt látom a legszebbnek, legokosabbnak, legügyesebbnek a világon. Mivel ez valószínűleg rajtam kívül mást sokkal kevésbé hoz lázba, ezért csak pár dolgot mesélnék. Szépen növöget a maga kis komótos tempójában, ami a mostani méretközpontú szemléletmód miatt állandó küzdelmet eredményez magammal. Nyugtatgatom magam, miszerint a gyereknek semmi baja, eszik annyit, amennyi neki kell. Borzasztó ügyes és aktív, állandóan jár keze-lába. Pár napja elkapta a kúszás lényegét, úgyhogy teper mindenért, mint egy kis bozótharcos :) Leginkább a 3T hozza lázba: tablet, telefon és távirányító. Ha valamelyiket meglátja, minden akadályon keresztülvergődi magát. A sétálás sem megy egyszerűen, amióta így beindult, mert a kocsiban is bejárja a mózeskosár minden szegletét. Mostanság az alsó részen szeret időzni, ahol rágcsálhatja a szegélyt, közben pedig matathat a tolókaron. Menetközben is égnek áll vagy a feneke, vagy a lába, így elég vicces látványt nyújtunk. Dióhéjban: jól telik a nyár, élvezzük a meleget és a napsütést. :)


Mindeközben azért scrapbookozom: egy esküvői fotókönyvet készítek ajándékba. Nem egyszerű, meg én is túlbonyolítom - szokás szerint. :) Bár néha kényszeríteni kell magam, hogy csináljam, azért élvezem az alkotást. Emma Project Life albuma is elkészült. Igaz, nem bonyolítottam túl.


Arra gondoltam, hogy megint adok valamit, ha már egyszer olyan ritkán jelentkezem. Ezt a csomagot még Carina Gardner tanfolyamán csináltam. Voltak vele terveim, de nem jöttek össze, és már egy jó ideje itt lapít a gépemen. Készítettem belőle egy mini csomagot, hátha Ti használnátok.



Ha alkottok vele, belinkelhetitek ide, hogy én is lássam :) 
Szép nyarat mindenkinek!

2014. március 3., hétfő

Végre scrapbookoztam!

Közhely, de valóban most tapasztalom meg még csak igazán, milyen gyorsan múlnak a hetek. A napok alig különülnek el. Csak azt veszem észre, hogy az előbb keltünk fel, most meg már megint este van. Közötte meg alig csináltam valamit. Nehéz egyensúlyozni. Csináljam meg a házimunkát, vagy inkább tegyek valamit a magam kedvéért. :P Nálam általában magam felé billen a mérleg :D Fut is a lakás rendesen, de nem érdekel.

Ma végre leültem és scrapbookoztam. Iszonyú régen volt kedvem hozzá - még a terhességem elején. Fotó persze van bőven, de valahogy az ihlet és a rutin hiányzik. Némi mankóra szorultam az elején, úgyhogy elvileg liftnek indult mindkét oldal, de valahogy átformálódott. Két alvás alatt 2 oldal -- király vagyok! :) Nem mondom, hogy olyan gyors leszek, mint Didó, a "villámkezű", de az idő szűkössége talán a részidőmön is javít.

A háttérpapír kivételével minden saját gyártmány. 
Papír: VinniePearce -  White Fondations

NoémiMounier - Lamour, BíróÁgi - SF brads, GenniferBursett - For the love of, 
EchoPark - Everyday eclectic, meg saját gyártmány

Ennyi lenne! Ezeket egyébként Emma fotókönyvébe szánom. Meg kéne a mamáknak is csinálni... Elfoglalt leszek :)


2014. február 12., szerda

Az első hónapok (+freebie)

Hihetetlen, hogy már 2 hónap eltelt. Nekem, mondjuk, többnek tűnik. Pici lánykánk már nem is olyan pindurka. Napról napra egyre többet tud, egyre több gyönyörködnivaló van benne. Születésével a szívem kétszer akkorára nőtt, és nem csak a szeretettel telt csordultig, hanem az aggodalommal is. Azt hittem, laza anyuka leszek; de arra álmomban sem gondoltam, hogy annyi mindenen tudok (LEHET) aggódni. Persze biztosan mindenki így van ezzel.

Az meg végképp nem fért eddig a fejembe, hogy láthatja egy szülő - és főleg egy anya - a legszebbnek és legédesebbnek a saját gyerekét, akármilyen is. Azt hiszem, ezt is felírhatom a "meg kell tapasztalni" listára. :) Mindenesetre most már értem. Biztosan nem is tudom reálisan megítélni, mennyire is "tündéri" valójában a gyerekem, mert én mindenkinél szebbnek látom. Minden egyes pici porcikáját imádom; amikor pedig rám mosolyog evésnél, teljesen elalélok.


Itt szeretném megköszönni Nektek azt a rengeteg üzenetet és lájkot, amit a fényképeimnél, bejegyzéseimnél hagy(ta)tok. Sok mindent nem tehetek, ezért készítettem Nektek ezt a kis készletet köszönetképpen a sok jóért. Borzasztóan jól esik, hogy ennyien gondoltok rám, ránk. A készletet Emma egyik bodyja (lásd képen) inspirálta, amin hasonló színben pompáznak az erdei minták. Pindurka készlet, de most ennyire futotta. :) 



Továbbra se felejtsetek el! Csodaszép scrapbook oldalaitok pedig engem is egyre közelebb visznek az alkotáshoz. Szóval hajrá!