2009. május 11., hétfő

Örömmámor - Thrill of Joy

Azt hiszem, leginkább ezzel a szóval ragadható meg az az érzés, ami tegnap lefekvés előtt leginkább jellemzett. A tegnapi napomat csak szuperlatívuszokkal illethetem. Tényleg, szó nem írhatja le azt a frenetikus örömöt, amit éreztem. Annyi minden összejött! Mintha egyetlen napba sűrűsödött volna össze egy egész hétnyi szuper dolog. Szóval arra a bizonyos tortára egy hatalmas kupac hab került! Sorjában:

Tegnap zártuk a scrapbook hetet, ami már önmagában is fantasztikusan sikerült. Izgultam, ki lesz nálam a nyerő. Krisztának kedvezett a szerencse, és vártam, hogy jelentkezzen és megbeszéljük az ajándékát. Mert valami igazán jót szerettem volna neki ajánlani, aminek tényleg örül ő is (nemcsak én :D). Közben benéztem a fórumokra, kit hoznak ki győztesnek másnál. Délelőtt lévén még sehol semmi nem volt.

Aztán délután kaptam két levelet szinte egyszerre. Szombaton (!) beadtam két jelentkezést egy-egy CT-be, próba cseresznye-alapon. Pozitív választ kaptam mindenhol!!! Sőt... Úgyhogy innentől kezdve Karyn és Oopsie Daisy CT tagja vagyok :D Olyan boldog vagyok! Ráadásul Karynnál még freebieket is gyártanom kell! Szóval a fejlődés garantált - félek is!

Visszatérve a fórumra akkora meglepetés ért: Didó Osli mellett engem választott nyertesnek a Hullámozzunk kihíváson! Hatalmas elismerés ez nekem, hiszen nála nem a szerencse döntött. Büszke vagyok ezerrel!!! Ráadásul olyan fantasztikus nyereményt kaptunk: egy Dido Designs blogsablont!!! Köszönöm, Didó!

Ekkor jött egy újabb, sokknak is beillő dolog, amiről még nem beszélhetek. Azt hittem, nem lehet fokozni az érzést. Itt sikítoztam éjfél előtt, majdnem folytak a könnyeim... Ha nem lett volna a fülem, a szám már rég körbeérte volna a fejemet, de tényleg! Nem hiszitek, de lehetett fokozni az érzést! :D Rainbow-Katától kaptam egy levelet, hogy biza, nála is én lettem a befutó: két csudajó kreatív könyvecskét kapok ajándékba, plussz készít nekem (és csak nekem) 6 db saját szöveggel ellátott digibélyegzőt!!! Itt is köszönöm, Kata! Még pár napig gondolkodom, milyen feliratokat is szeretnék. :)

Esküszöm, örültem, hogy vége a napnak, mert ennél több örömet már nem lehet fizikailag elviselni! Persze aludni nem igazán tudtam! Utoljára ilyet szigorlat előtt éreztem :) Még az ÁV előtt sem volt ilyen gondom :P

Ma reggel pedig újabb levél tündökölt a postaládámban: újabb (igen, a 3.) CT tagság Valarie Ostromnál :) Mi ez, ha nem eufória???

*******************************************************

The hungarian scrapbook week finished yesterday and the hosts of challenges announced the winners. My winner was Kriszta, who gets a fantastic scrapbook kit.
The best of it: I won 2 times -- first at Didó and got an adorable blogtemplate of my choice from her designs :) second at Rainbow and my prizes are: 2 creative books !!! and 6 digital stamp from Rainbow. Thanks, girls! I love SCRAPBOOK.HU! :D
And the top it all: I have got 3 CT memberships!!!!!!!!!!!!! Thanks, Karyn, Oopsie Daisy and Valarie!

9 megjegyzés:

Ányi írta...

Szia Janka!

Nos, akkor mégiscsak dupla az öröm :-)) Vigyorgok itt nagyokat magamban, hisz te is és Osli is két-két kihívásban nyertetek! ;) Ugye-ugye?
Hatalmas gratula a Ct-tagságokhoz is, így is van, mindjárt 3-mal kell kezdeni! :-)
Úgy vigyorogtam, miközben olvastalak, elképzeltelek magam elé, ahogy ott ugrász és sírsz örömödben :-)
Alkoss szépeket, még egyszer gratula mindenhez!

eralilla írta...

Hú Janka! Szuper! Beindult a lavina! Nagyon örülök.Szép alkotásokat.

Kriszta (hozak) írta...

Veled örülök! Elképzelni tudom csak mit éreztél, gratulálok mindenhez, még a titkoshoz is!
Nincs is annál jobb amikor elismerik az alkotásaidat!

Unknown írta...

Ez állati!! (már boccs) :D :D Gratulálok, ennyi öröm egy napra, szuper!! Teljesen átérzem az eufóriádat ;) ;)

Rucola Designs írta...

Hát lepetézek tőled, de tényleg! :D Irtóra örülök és gratulálok minden nyereményedhez és CT-tagságodhoz!!!! Várom a szebbnél szebb alkotásokat! :)

T írta...

Wow!!!!!!!!!! nem semmi egy napra!!!
teljes szívből gratula a nyereményedhez és a CT tagsághoz is!!!! (nagy kedvenc vagy nekem, de pszt!):D

Osli írta...

Hihetetlen! Már én is odavoltam a két nyereménytől, és neked még kiegészítés is volt hozzá. Nagyon nagy gratula a tagságokhoz! Már alig várom, mit fogsz alkotni!
Legyenek szép és tartalommal teli napjaid :)

altalena írta...

Hű.. micsoda nap, teljesen felélénkültem tőled, olyan boldogság jött át a monitoron... Gratulálok te lány:))

Budaházi Brigitta írta...

Drága Janka,
csak most jutottam ide, hogy elolvassam... az én könnyem most csorog le az arcomon, nem viccelek!
Tiszta szívemből gratulálok az összes sikeredért! Megérdemled, Te lány, mert őrült jól csinálod!
Gratula mindenért, way to go, csak így tovább!
:*