2009. szeptember 5., szombat

Scrapbookos hétvége

Elújságolom nektek, hogy jövő hétvégén (ha már nem lehetek ott a Kreatív Csapat-találkozón, legalább ilyennel teljen a hétvége) megyek scrapbooktalálkozóra. Vagy nem is tudom, hogy nevezzem. Közös scrapbookozást fogunk végrehajtani az itteni kreatív üzletlánc, a Sinelli rendezésében. Kb. másfél órácskát utazhatok, mire átjutok Vantaaba, de remélem, megéri :) Egyelőre a félnaposra jelentkeztem, amin oldalakat fogunk csinálni. A fotókat és a papírokat kell vinni, azt írták, a többi cucc igénybe vehető ott. Ki lehet próbálni az eszközöket, meg lesznek bemutatók is :) Nagyon kiváncsi vagyok! Remélem, meg fogok érteni minden lényegeset, mert azért még csak pötyögök finnül. Mindegy, a látvány kiegészíti majd, amit az agy nem ért :)
Aztán ha tetszett, majd a következő alkalommal már az egésznaposra nevezek be. Jesszus, még egy csomó mindent kell vennem, képeket kell nyomtatnom...

1 megjegyzés:

Budaházi Brigitta írta...

Örülök, hogy úgy döntöttél, elmész! Biztosan csudajó élmény lesz, mert az ilyenek magával ragadják az embert! Érezd jól magad, és várjuk a beszámolót!