2009. október 18., vasárnap

Irány Itália!!! Go to Italy!

Na, ezt is elfelejtettem! Próbálom behozni a lemaradást, de valahogy nem sikerül :) Tegnap, meg ma a hagyományos oldalamat csinálgattam. Valamiért elég lassan mennek még ezek. :P Annyit szöszmötölök, rakosgatok, újra csak szöszmötölök... Na, mindegy, azért jó móka!

Kicsit tehát megkésve, de azért (újra) megmutatom a Honey Designs Bella Italia c. készletét, és az azzal készült oldalaimat.
********************************************
A bit late, but I show you my LOs from the kit Bella Italia by Honey Designs.A készlet a digiscrapbooking.ch-n kapható / Available at digiscrapbooking.ch

1 megjegyzés:

Klári írta...

Szia Janka!Olvasom, hogy Toszkánába vágysz!Remélem sikerül, mert az maga a csoda. A lányom 6 évig élt Viareggióban, ez Toszkána északi része, többször voltunk náluk, olyankor bebarangoltuk Pisát, Firenzét,Luccát,Siennát, meg egy csomó kisvárost. Most, hogy ő már Argentinában él, még mindig visszavágyom Toszkánába, mert annyi látnivaló maradt még.
Ha van kedved és időd, kukkants be a webalbumomba ( picasaweb.google.com/klarissza48 )ott van vagy ezer kép egy 3 évvel ezelőtti útról.
Itt meg további kétezer kép (picasaweb.google.com/kaszasanya )

Puszi: Klári