2009. november 21., szombat

Me, myself and I

Ez a címe annak a nagy projektünknek, amit Sabeeval találtunk ki. Érdekes volt, mert mindkettőnkben kb. egyidőben fogalmazódott meg az a gondolat, hogy kellene egy albumra való oldalt készíteni, ami önmagunkról szól. Mivel a Scrapbook Hét előtt álltunk, kihívássorozatot indítottunk belőle. Most pedig folytatni szeretnénk. Ez egy határozatlan ideig tartó projekt lenne, amihez bárki csatlakozhat. Nem kihívás, nem kötelező, csak úgy mókából.

Minden 2 hétben feldobunk egy témát, amit oldalba kellene foglalni -- olyan módon, ahogy nektek tetszik. Ha alkottatok, a linkkel együtt hagyhattok egy kommentet nálam vagy Sabeenál, hogy mi is megcsodálhassuk, és bemutathassuk majd az alkotásokat. Készíthettek digitális és hagyományos oldalt, kicsit és nagyot.

Ha van kedvetek csatlakozni hozzánk, csak tegyétek ki a blinkienket (nemsokára jön) a blogotokra, az aláírásotokba, ahova szeretnétek :) Nem kell minden alkalommal alkotni, ha nincs időtök, ezt abszolút magatoknak készítitek :)

A következő két hét témái a Scrapbook Napokon elkezdett kihívások lesznek. Gondolom, mindenkinek van bepótolnivalója. Akár mindegyiket, ami kimaradt, akár csak egyet kiválasztva, készítsetek oldalt vele.

Ezek voltak a kihívások:
AAM - Milyen vagyok ma?
AAM - Névelemzés
AAM - Egy napod
AAM - Kedvenc időtöltésed
AAM - Álmaid, vágyaid
AAM - Kedvenc ünneped
Rainbow - Színes hétköznapok (hétköznapi történetek)
Kovaxka - "Embertelen" kihívás (összekötheted akár a kedvenc időtöltéseddel is)
Betsie: A jó, a rossz, a csúf


A fenti kihívások mindegyikéhez kapcsolódik egy freebie is, amit regisztráció után letölthettek a linkekről.

Határidő: december 7.

3 megjegyzés:

Eszter(beszteri) írta...

De jó, hogy folytatjátok! :) Nagyon szerettem ezeket a kihívásokat, mindegyikre készítettem is oldalt, de azt hiszem, tudom, mi lesz, amit újragondolok! :)

Linsey írta...

Szuper! Van mit pótolnom, de kíváncsian várom az újakat is, na meg a blinkiet is.:))

eralilla írta...

Sabbeenál is írtam, hogy tetszik nagyon az ötlet. Ha sikerül fel is töltögetek, ha nem akkor is szuper ötlet. Köszi Nektek