2009. november 6., péntek

Újdonságok és hírek a Scrapbook.hu háza tájáról

A héten még arra sem volt időm, hogy a kihívásokra készített alkotásaimat posztoljam. A KCS-ben már azon röhögtünk, hogy pont most jött össze mindenkinek minden. Tisztára Murphy! No, mindegy is! Egy óriási hírrel jövök, amit talán már olvastatok az SV blogon is. Egy az egyben idézem Gigi sorait:

Kedves Olvasóink!

A Scrapbook Napok nem kisebb eseményeként nagy büszkeséggel osztjuk meg veletek az örömteli hírt: már a mi kezünkben az a magazin, amely jövõ hét szerdán jelenik meg az újságárusoknál: a Family - Családi és párkapcsolati magazin 2009. IV. negyedévi száma, amely a címoldalán is kiemelt, kétoldalas cikkben mutatja be olvasóinak a scrapbooking tevékenységet!

A cikk címe: Könyvbe burkolt szeretet
Írta: Budaházi Brigitta, a cikk illusztrációit pedig a Scrapbook.hu Kreatív Csapatának tagjai készítették.

Ennek a nagy örömnek szeretnénk, ha Ti is részesei lehetnétek, ezért minden egyes, a Scrapbook.hu webáruházból novemberben történõ rendelés mellé csomagolunk egyet ajándékba ebbõl az újságból (már az ehetiekhez is!) Sõt, hogy fokozzuk a dolgot (és itt most egy súgás következik), a jövõ hétvégi Kreatív Kiállítás és Vásáron (a Petõfi Csarnokban) a Scrapbook.hu standján szintén ingyenesen átvehetõ egy-egy példány ebbõl az értékes magazinból!

Amint azt az elõbb említettük, a Family Családi és párkapcsolati magazin 2009. IV. negyedévi száma jövõ hét szerdától kapható az újságárusoknál. (Kattints ide, hogy megnézhesd, melyik az otthonodhoz legközelebbi elárusítóhely)

A magazin ára: 750,- Ft. Azonban most, a karácsony közeledtével az újság megvásárlásával egyidejûleg ez a szép ajándékkönyv is a Tiéd lesz, amelyet a Harmat Kiadó mellécsomagolt.
Amit csak te adhatsz - 36 oldal (119x164 mm, keménytáblás, bolti ára: 990,- Ft). Ebben a szép kiállítású könyvecskében költõk és írók emlékeztetnek arra, hogy mit adhatunk egymásnak. Bíztatást, megbecsülést, nyitottságot, elfogadást, bizalmat, õszinteséget, együttlétet, megbocsátást... Hiszen „legszebb emlékmûved embertársaid szívében áll” – mondja Albert Schweitzer.

A Family a Harmat Kiadó gondozásában jelenik meg, egy minõségi családi és párkapcsolati magazin. A negyedévente megjelenõ értékes és józan olvasmányokat, könyvajánlót és hasznos tanácsokat tartalmazó magazint bizalommal és büszkén ajánljuk minden gondolkodó és gondoskodó család figyelmébe.

Különleges elõfizetési ajánlatuk: aki 2009. december 20-ig elõfizet egy évre, az a következõ (februári) számmal a Gary Chapman: Egymásra hangolva c. könyv hangoskönyv változatát kapja ajándékba, melyet Süveges Gergõ olvas fel. (A hangoskönyv/CD ára várhatóan 2.200,- Ft lesz, ha majd a boltokba kerül). Megéri tehát elõfizetni, több szempontból is. :)

Köszönjük, hogy velünk örültök! Szerezzétek be személyes példányotokat, hogy elolvashassátok a cikket és ismerkedjetek meg ezzel a kiváló családi magazinnal Ti is.

Szép napot kívánok
A Scrapbook.hu szerkesztõi és
Kreatív Csapata nevében

Budaházi Brigitta/Gigi

************************************************************
Ráadásul láttátok, hogy milyen fincsi dolgok jöttek a webáruházba??? Én már dugig raktam a kosaram, amit azt hiszem, kicsit még módosítanom kell :P
Kezdők és idő szűkében levők figyelmébe ajánlom a minialbum készleteket, amelyeket immár lányos és karácsonyi színekben is megvehettek - mindössze 990Ft-ért. Klassz kis ajándék karácsonyra ;) Kukkantsatok be, mert gyönyörű dolgokra bukkantok, ráadásul rengeteg minden akciós áron kapható :P

0 megjegyzés: