2010. január 8., péntek

Hagyományos karácsony -- Scrapbook 4 Chistmas

Azt hiszem, már reménytelen, hogy bármikor is utolérjem magam: valami mindig elmarad. Pl. most mutatom csak meg itt a karácsonyra készített ajándékokat, pedig a galériába már feltöltöttem őket. :P Részben ezek miatt voltam offline annyit :)

Először is Anyukámnak készült ez az Anya-album szülinapjára, mely nem sokkal karácsony előtt van :P Mindenki, aki számára kedves, benne van + Anya-színe van :)
**********************************************
For my Mom's birthday, I made a mini Mother book (Anya = Mom). I put everybody she loves into the album and I chose "Mom-colours" for the book.
Yabo albumalap
Papírok: Graphic 45
Virágok: Prima

Aztán itt van a férjemnek készített minialbum a Little Yellow Bicycle Vita Bella gyorsalbumából. Eddig is tudtam, mekkora királyság ez a gyorsalbum, de amióta elkészítettem, rajongok érte. Már be is szereztem a többit is :)
******************************
I created a little album for my hubby from Vita Bella minialbum by Little Yellow Bicycle. I love these minialbums, they are sooooo lovely and easy to piece together :)
Ezt a fényképtartó kistáskát két barátnőmnek készítettem el: egy rózsaszínt és egy kéket. Az ötletet Maria Bell blogján láttam. Köszönöm!
**********************************
A little purse pocket album for my friends. Inspiration by Maria Bell. Thanks for it!Végül, de tényleg nem utolsó sorban, az egyik legjobb barátnőmnek készült oldal.
******************************
And a page for one of my BFs.
Azért nem utolsó sorban, mert végül a másik két legjobb barátnőmnek nem készültem el az ajándékával :( Nekik majd a nyuszi hozza :P

4 megjegyzés:

Sabee írta...

épp ma láttam csak ezeket az sb.hu galériádban. nagyon szépek, biztosan nagyon örültek nekik :))

Tinci írta...

Hű, de remek ajándékok! Nagyon nagyon szép lett mind! Nekem a férjednek készített minialbum a kedvencem!

Atyus írta...

Itt is gyönyörűek! :)
Nézz be hozzám, van számodra valamim!;)

Sabee írta...

nézz be hozzám, vár egy meglepi :)