2010. március 21., vasárnap

Kreatív blogger díj


Szabályok:
1. Köszönd meg a díjat annak, akitől kaptad (belinkelve a blogjukat)!
2. Tedd ki a logót a blogodra!
3. Írj magadról 7 dolgot!
4. Add tovább 7 embernek (ne fejeltsd el linkelni a blogjukat)!
5. Hagyj megjegyzést náluk, hogy tudjanak a díjazásról!

A stafétát Moani volt szíves átnyújtani, köszönet érte!

Íme, 7 dolog rólam:

1. Szívesen olvasok a szépirodalmat (pl. Shakespeare, E. Bronte, J. Austen, Mikszáth, Kosztolányi)

2. Nagyon sok nyelvet tanultam már -- persze ez nem jelenti azt, hogy ezeket mind el is sajátítottam :) Az egyetemen volt lehetőségem tanulni: japánt, kóreait (igen, írni is tanultuk mindkettőt), norvégot, hollandot, latint, spanyolt, finnt (ezzel most is küzdök, hehe) + németet, angolt - melyeket valamelyest beszélek is.

3. Egyik kedvenc tortám az orosz krémtorta, nyami :)

4. A konyha és én nem vagyunk köszönőviszonyban :D Hadd idézzem itt barátnőimmel történt egyik beszélgetésünk részleteit, mely azóta szállóigévé vált körünkben: "Ha szereted [ti. a főzést], sikerülni fog" - mondta az egyik konyhatündér barátnőm. Mire a másik, kevésbé főzőcskés, hozzám hasonlatos barátném: "De ha nem megy, ne erőltesd!" No, én ehhez tartom magam! A múltkori késes sztorim után (mikor is beleállítottam a konyhakést a kezembe, és össze kellett varrni) pedig tényleg megfontolom :)

5. Régebben nagyon nem szerettem a farmert, aztán néhány éve elkezdtem hordani, most meg már szinte csak abban járok. 5-ből 4-szer tutira farmernadrágot veszek magamnak :)

6. Változtatom a szemem színét :) Lehet, hogy vámpír vagyok??? Hogyan? Mikor megszülettem "sekék" volt a színe, később világos barna lett. Majd valamikor az általános iskola alsó tagozata környékén meggondolta magát, és elhatározta, zöld lesz. Mondjuk, azóta csak zöld... Oké, mégsem vagyok vámpír!

7. Szeretem a spenótot. Mondjuk, leginkább azt, amit az anyukám főz :) Nekem sosem lesz olyan finom a főzelékem.

Akiknek szeretném továbbadni:
-Kolibri
-Rainbow
-Franci
-Veka
-Beszteri
-Linsey
-Timo


xoxo


3 megjegyzés:

Unknown írta...

jaj, hát köszönöm, hogy gondoltál rám. :) Majd igyekszem. :)
Tök jókat írtál magadról. ;)

Vera írta...

Olyan édes dolgokat írtál magadról! Ezt a konyha dolgot nem is gondoltam volna! :D Köszönöm, hogy gondoltál rám! Igyekszem időt szakítani, szeretek veletek ilyesmiket játszani! ;) :)

Linsey írta...

Köszönöm a díjat.:) Öröm volt olvasni ennyi újdonságot rólad!:))