2010. március 21., vasárnap

Szívem csücskei (minialbum)

Már a múlt héten befejeztem, de még a posztolásra sem maradt időm a suli miatt. Végre megmutatom Nektek is. A Little Yellow Bicycle minialbumjából csináltam ezt magamnak :) Már mondtam, mennyire imádom ezeket az albumokat, mert mutatósak, gyorsak (bár nekem napokba telt, hehe) és tényleg magaddal lehet őket cipelni. Ráadásul, itt most találtam egy akkora fóliás tárolót, amibe éppen ez az album fér bele, szóval még nem is sérül, ha bedobom a tasiba. :)

Szóval, ebben az albumban a gyerkőcök kaptak helyet. Először Csenge-albumnak szántam, de aztán kiterjesztettem a többiekre is. Mivel egyedül Csengém a leányzó, kicsit nehezebb dolgom volt a fiús oldalakkal. Azoknál próbáltam fiúsabb kékkel és zölddel ellensúlyozni a sok pinket :) Nagyon szép színei vannak ennek az albumnak, annyira vidám, élénk!

A hátoldalára jön még egy idézet, de nem találtam rá a megfelelőre, így még jegelem a dolgot. :)











Felhasznált anyagok:
Little Yellow Bicycle minialbum
Bazzill kartonok
Ursus Inspiration kartonok
Heidi Swapp invisible sticker alpha
Basic Grey Glazed Epoxy Brads (SULTRY)
CreaMotion filcvirágok
American Crafts Jewelry Box Accents
Tsukinekko tinták (sokféle)
Szalagok (karácsonyi ajándék)


Xoxo

7 megjegyzés:

Atyus írta...

Szuper lett! Imádom a színeit! <3 Ügyesen megoldottad, hogy a fiúk oldalai ne legyenek túl csajosak. ;) Gratu!

Anikó írta...

Nagyon jó az albumod!!
Kukk be hozzám !!

Budaházi Brigitta írta...

Csodálatosan szép!! Nagyon inspiráló számomra. Csudaklasszak a kézzel írt feliratok, a fotók, a színek... és, gyönyörűek a gyermekek, és valóban, egy ilyen kis album jó szolgálatot tesz - nekem Szabi után a téli változat van meg, szegény, még vár rám..! De ha ilyeneket látok, esküszöm nekilátnék azonnal!

Unknown írta...

Jankaaa! Ez annyira jó lett! Tök jó, hogy külön megmutattad az oldalakat, nagyon jók a fotók és szépen, finoman dísztetted a lapokat. Nagyon tetszik. Én is akarok. :D

LaceE írta...

Wow. Gyönyörű lett. És milyen jó, hogy mostmár mindig Veled lesznek :)

do írta...

Szuper! Nagyon tetszik! Azt hiszem nekem is kéne egy ilyen a lányokról, hogy ne csak a sztorikkal fárasszam az osztálytársakat :DDD

Unknown írta...

Gyönyörűű!! Nagyon szép kis album! :)