2010. augusztus 17., kedd

Check it out!

Hú, nagyon régen jelentkeztem ezzel a rovatommal! Talán nem is emlékeztek rá, meg az újak miatt is elmondom, miről van szó. Ebben a rovatban olyan oldalakat emelek ki és mutatok be, amelyek valamiért borzasztóan megtetszettek. Számomra ezek a tökéletes scrapbook oldalak.

Először is hoztam egyet a saját házunk tájáról, hogy így mondjam. Most láttam meg a galériában, és konkrétan leesett az állam. Őszintén bevallom, nem gyakran esik meg velem, hogy annyira megtetszik egy oldal, hogy egyszerűen nem megy ki a fejemből. Na, ez olyan! Noémi alkotásait amúgy is imádom, mert hihetetlenül tudja pakolgatni az elemeket. Dizájnérzékét tanítani kellene, ha lehetne. (Attól tartok, ez az, ami nem sajátítható el.)

Amellett, hogy ez az oldala (is) tökéletesen megkomponált és végtelen harmónia árad belőle, talán kicsit ki is lóg a többi alkotása közül. Kicsit egyszerűbb, kevésbé mozgalmas vizuálisan. Nem jár ide-oda a szemünk, mindig felfedezve valami újabb apróságot, hanem megnyugszik. Nekem ez az oldal a végtelen nyugalmat és szépséget fejezi ki.

Kolibri - Kukucska



A másik oldalt szintén ma találtam az Oscrapsen. Kym csodásan egyszerű dizájnja rögtön megragadott. Ó, az a pink papír micsoda telitalálat! A leheletnyi sárgával és a natúr háttérrel tökéletes harmóniát eredményez!

Kym - 3 Steps


Remélem, nektek is tetszettek a választásaim. Én biztosan liftelni fogom mindkettőt, és csak reménykedem, hogy nagyjából megközelítem majd őket szépségben :)

5 megjegyzés:

altalena írta...

Mindkét oldal gyönyörű!! Szeretem ezt a rovatodat:)

Unknown írta...

egyetértek a választásaiddal, mind a kettő nagyon szép oldal :)

Mounier Noémi - Kolibri írta...

Hú Janka, tök meghatottál :) Annyira meglepődtem amikor megláttam az oldalam az google olvasómban... Vissza is szaladtam rögtön a bejegyzés szerzőjére, hogy ki írta ezt? Elfelejtettem volna, hogy bloggoltam?? :P Nagyon szépen köszönöm a kitüntető figyelmedet amit nekem szántál. Ölelke! És csókok! Ezrek! :)

Eszter(beszteri) írta...

De jó, hogy újra jössz ezzel a rovattal!!!!! :) Nagyon szép oldal mindkettő! :)

szrjudit írta...

Noémi oldalával én is így jártam, nem szabadulok tőle, de persze ezt nem bánom. A másik oldal is gyönyörű! :)