2010. augusztus 11., szerda

Újra itt... és egy elmaradt blogdíj

Visszaértünk a nagy magyarországi túránkról, amelyet hívhatnánk nyaralásnak is, de pihenésnek már kevésbé :) Nem panaszkodom, mert mindig így van ez, ha végre sikerül hosszabb időre (és nem csak egy hétvégére) hazalátogatnunk. Végre jutott időm (nem sok) Anyukámra, Mamámra, a családom többi tagjára, a keresztgyerekeimre és nem utolsósorban a barátokra. Körbeutaztam a Dunántúlt, és még hálás lehetek, hogy nem kell a Duna túlsó partjára is járnunk, mert akkor már végképp nem érnénk a látogatások végére. Rengeteg energiát gyűjtöttem, amire bevallom, nagy szükségem volt. Annyi sok minden történt otthon! Jönnek majd az oldalak hamarosan, de még dolgozom fel a sok élményt. :)

Kaptam egy blogdíjat Sabeetól és Beszteritől, amit szívből köszönök nekik. Talán elcsépelt, de tényleg borzasztóan örülök neki, és nagyra értékelem, hogy megtiszteltek vele. (Eszter, sajnálom, hogy nem tudtunk találkozni, de reménykedem benne, hogy a legközelebbi alkalommal összejön.)

Íme tehát a díj, amelyre nem hinném, hogy rászolgáltam :) (Szerintem a két lányt illeti abszolút mértékben. Puszi és ölelés nektek, Csajok!!!)


1. Ha valaki adja, én elfogadom ellenvetés nélkül.
2. A logót kirakom a blogomba.
3. A szabályzatot kirakom a blogomba.
4. Megnevezek 6 másik blogot, akiknek átadom a címet.
5. Kitöltöm a tesztet és kirakom a blogomba.

Becenév: nincs (nem is szeretem)
Lakhely: Espoo, Finnország
Születési hely: Szombathely
Magasság: 168 cm
Névnap: május 30.
Foglalkozás: német- és magyartanár
Testvér: egy öcsém van
Anyanyelv: magyar
Beszélt nyelv: német, angol, finn (mondjuk úgy, hogy próbálkozom :D)
Gyűjtemény: scrapbook cuccok (digi és hagyma), fülbevalók, idézetek
Iskola: Pannon Egyetem, Veszprém
Kedvencek: az aktuálisak -- Muse, Twilight-saga (könyvben), ballerina cipő, túrós sütik, pillangó, 8-as szám, K betű, Vampire Diaries, Thomas Sabo charmkollekció, lila és sárga kombó... (biztos tudnám még folytatni)
Zsebpénz: sosem volt
Kívánság: ha elmondom, nem teljesül ;)
Háziállat: nincs

6. Megnevezem, hogy kitől kaptam, és nagy, színes betűkkel kiteszem a blogba.


0 megjegyzés: