2010. szeptember 7., kedd

Itt a szeptember!

Nem tudom, otthon milyen idő van, de itt biza már benne vagyunk az őszben rendesen. Én az (itteni) augusztust már az őszhöz sorolom, mert lehűl az idő, és beköszönt az évnek a leginkább "nemszeretem" időszaka, mely ködös és borongós napokat ígér csak. Elvétve akad azért egy-egy szép, napsütéses nap, mikor még megpróbálod magadba szívni az utolsó napsugarakat is.

Na, ilyen az alábbi készlet is, vagyis nekem ezt az érzést juttatja eszembe. Az utolsó napsugarakat, az utolsó valóban színes, vidám napokat, a nyárutót. Az After 5 dizájnerei ismét kitettek magukért, mikor megalkották ezt a csodás készletet, mely a September's Promise névre hallgat. Vidám türkiz, narancs és pink színekben pompázik!

Az oldalam ugyan esős témát dolgoz fel, de talán nem borongós hangulatú. Dédinél voltunk, sajnos az esőt sem nélkülöztük. Zalánom lecsapott az esernyőre, és olyan cukin járt-kelt az udvarban. Én is egy esernyő alatt kuporogva fotóztam őket -- ugyanis Csenge is ott volt. :)


A készlet itt vásárolható meg 10-ig 5 dollárért!!!


Szép napot!

2 megjegyzés:

Eszter(beszteri) írta...

I.M.Á.D.O.M!!!!!!!!!!!! Szerintem az egyik legjobban sikerült oldalad, pedig szinte mindet szeretem, kivétel nélkül. De ez a gyöngém! Nagyon jó lett! :)

kreatívhit írta...

Hát van egy hangulata ennek az oldalnak is.A szöveg elhelyezése is nagyon jó. / amúgy most itt is esik :(/