2010. szeptember 19., vasárnap

Kép egymásnak

Szeretem ezt a játékot. Kicsit próbára is tesz, hisz más fotójával kell oldalt készítenem. Ugyanakkor izgalommal teli is, mert mindig tűkön ülök, hogy fog tetszeni az alkotásom, illetve én milyen képet fogok kapni.

Ezúttal (is) szerencsém volt: Didónak készíthettem oldalt és (szr)Judittól kaptam egyet. Nagyon izgultam, mit fog szólni Didó az oldalamhoz, mert nagyon más, mint amiket ő szokott készíteni. Ez persze célom is volt. Én elégedett vagyok vele, tetszik :)

Hozzávalók itt
Katának meg itt is köszönöm a csodás készletet! Részletek itt


Ezt a csodát pedig Judittól kaptam ajándékba. Imádom, de tényleg! Ez a fantasztikus ebben a játékban: olyan oldalt kapsz, amit magad biztosan nem tudnál összehozni. Vicces, vagány, nagggyon fiúúús! Kiváncsi leszek, Zalán mit szól majd hozzá! :D Köszönöm, Judit!!!


A legközelebbi játékon szeretettel várlak Benneteket is!

4 megjegyzés:

Eszter(beszteri) írta...

Gyönyörű mindkét oldalad!!!!!! Remélem, folytatódik a játék, és egyszer majd nekem is lesz olyan szerencsém, hogy Mr. Random hozzád vezeti a fotómat... :D
Judit oldala meg sztem egyenesen egy gyerekszoba falára való... :D

Kata írta...

De gyönyörű oldal! Én is köszönöm Neked :)
Szerintem Zalánnak nagyon fog tetszeni: igazi meseoldal!

Noncsi írta...

Mindkét oldal nagyon szép lett!!! :)

szrjudit írta...

Gyönyörű a Didónak készített oldalad, nagyon tetszik, és nagyon örülök, hogy az enyém is tetszik neked. Köszönöm a kedves szavakat, a linket ;), mindent!