2010. október 7., csütörtök

Piroska DVD-n

Nagy viszontagságok után elkészült a DVD-borítóm. Tegnap kb. 2 órát rajzoltam, amikor valamiért crashelt a PS, elszállt minden, amit addig csináltam, ugyanis nem mentegettem közben. Olyan idegrohamot kaptam, hogy szerintem még a szomszédok is hallották! :P Nagyon szoknom kell nekem még ezt.

A rajzot egyből PS-ben csináltam a Bambooval. Azt kell mondanom, könnyebb így rajzolni, mint papírra. Itt nem számít, hogy nem pontosak a vonalak, a színezés is tök gyorsan megy. Az árnyékolást meg egy kis burn és dodge toollal meg lehet oldani :) Annyit firkálgattam az elmúlt két napban, hogy még a tollam hegyét is cserélni kellett, hehe.

Amikor megmondták a feladatot, rögtön az jutott eszembe, hogy pszicho Piroskát csinálok. Fel is skicceltem a füzetembe, hogyan lesz az egész. A szöveg is megvolt nagyjából -- magyarul :) Ezután már gyerekjáték volt! :D Nem ám! Ezután jött a kétnapos rajzolás. Mint mondtam, nem megy ez nekem olyan pikkpakkra. A szöveget ma csináltam meg. A nagy szöveg a wikipediaról van, és az igazi mesét foglalja össze. Ez alá került a piros felirat: Ebben a történetben azonban mástól kell félni, nem a farkastól. A másik oldalon pedig ez a szöveg: Néha nem a farkas a legveszedelmesebb lény az erdőben. No, mit szóltok?


Annak örülök most a legjobban, hogy az egyik srác, aki nagyon-nagyon királyul nyomja, azt mondta erre, hogy állati jó :)

15 megjegyzés:

Kisnyul / Andi írta...

Szerintem is állati! A kísérőszöveg fergeteges..... Aztán nehogy az legyen, hogy egy másik szakon meg majd megcsinálják a filmet. :)

Florci írta...

húúúú, én biztos nem merném megnézni ezt a filmet!!! totál horror lett!!!!

Rucola Designs írta...

Hát ez elképesztően zsííír! Maga az ötlet, a rajz, a szöveg, a stílus és kivitelezés nálam ötös! :) Jó neve van a Piroskának finnül! :D

Tinci írta...

Janka, ez naggggggyon állat!Csúcs!

kreatívhit írta...

Hibátlan! Szerintem is egy DVD borító
kb.ilyen..szóval ha az első ilyen akkor csak bátran ülj tovább a padban.

Kata írta...

ÓÓÓ! Döbbenet! Így megy ez neked, fantasztikus! (és horrorisztikus!) Jó ötlet volt megcsavarni a történetet :D.

Dtimy írta...

Hú Janka! Nekem nagyon bejön a borítód, hol lehet megnézni a filmet? ;D

Unknown írta...

sztem is klassz lett!! :) ügyes vagy!

icka írta...

zsírkirály lett Janka, hidd már el, hogy ügyes vagy!!!(Te mondtad nekünk nemrég, hogy higgyünk magunkban és a kreativitásunkban és mi hallgattunk rád!)

Noncsi írta...

Hihetetlenül szuper lett a DVD borítód!!! :)))

Eszter(beszteri) írta...

mert hogy tényleg az is, szóval nem állított valótlant... :D szenzációs, ügyes vagy!!!! :)
(és olvasd el újra icka sorait!!!!!!!)

Szilvi írta...

Imádom a fekete humort :-P

Rucola Designs írta...

Isten éltessen!!!!

Margó írta...

Azzal kezdem: Isten éltessen!
Azzal folytatom, hogy nagyon szuper az ötleted. Jó, hogy kicsit "felmented" a farkast a horror alól, mert ez a történet eddig is az volt:-)))))
Én is hiszek Neked a bátorításban, Te is higgy nekünk:-)))

Budaházi Brigitta írta...

"Állati" lett, Janka!!!!!! Minden elismerésem az ötletért és a kivitelezésért is!!!!!!! Csúcs vagy, anya, csápolok!