2010. november 9., kedd

Nem kukoricázom, azaz vendégségben az ADDS-nél

A múlt hónapban a lányok felkerestek, hogy ebben a hónapban én vendégeskedhetek a játékukban. Nagyon megörültem, mert olyan jó volt már eddig is látni az elkészült oldalakat.

Altalena küldött egy klassz sablont, ami alapján el kellett készíteni az oldalt. Más megkötés nem volt.


Igazából nem nagyon variáltam a sablonnal, csak elfordítottam kicsit. Zalánom nyári kukoricás képeit már szerettem volna oldalba foglalni, és ez most kiváló alkalmat adott rá. Imádom a pofiját. Kis bohóc!



Bazzill kraft karton
October Afternoon - Fly a kite
My Mind's Eye - Bloom&Grow
American Crafts chipboard betűmatrica
Rayher csavar formájú miltonkapocs

CraftLover szalag

Stabilo filctoll


Nézzétek meg, a többiek mit csináltak:
Altalena
DAnett
Dorka
Secima

5 megjegyzés:

Secima írta...

Szuper ez a fotósorozat! Nagyon tetszenek a virágaid és a felfüggesztett félkörök is. Úgy ahogy van tökéletes lett az oldalad. Köszönöm, hogy játszottál velünk. :)

altalena írta...

Janka, annyira fantasztikus oldalt készítettél... a fotókat különösen imádom, olyan vidám a hangulata. Köszönöm én is, hogy játszottál velünk, és remélem élvezted az alkotást. Puszika

Dorka írta...

Eszméletlen jó lett az oldalad Janka! Fantasztikusak a fotók, a színvilág, a virágok! Köszönjük, hogy játszottál velünk!

csuti írta...

Ó de fantasztikus lett ez az oldal. Milyen jók ezek a képek, és a színek is nagyon tetszenek.

DAnett írta...

Janka annyira különleges és nagyon inspiráló oldalt készítettél Janka! Eszméletlen az egész!! Imádom a fotósorozatot rajta, az elhelyezését, az oldalad színvilágát! Egyszerűen tökéletes lett! Köszi, hogy velünk játszottál :)